SEGRE

MOTOCICLISME

Marc Màrquez guanya amb autoritat en Jerez i recupera el lideratge en MotoGP

En Moto2, Àlex Marquez ha patit una caiguda que ha fet malbé la seua moto i ha acabat al lloc 24

Marc Màrquez guanya amb autoritat en Jerez i recupera el lideratge en MotoGP

Marc Màrquez guanya amb autoritat en Jerez i recupera el lideratge en MotoGP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez torna a liderar el Mundial de MotoGP després d’imposar-se amb autoritat en el Gran Premi d’Espanya, disputat avui en el circuit de Jerez. No li han anat tan bé les coses a Àlex Màrquez que, en la cursa de Moto2, s'ha vist involucrat en una caiguda al començament de la prova i, encara que a ell no li ha passat res, amb diversos pilots esquivant-lo, la seua moto ha quedat molt feta malbé. Els mecànics han treballat molt mentre ha durat l’aturada, però ha acabat al lloc 24, amb la qual cosa ara és sisè en el Mundial.

En MotoGP Marc s’ha refet de la caiguda que va patir a Austin i ha tornat a imposar la seua autoritat. El vigent campió ha fet una gran sortida en la qual ha avançat les dos Yamahas que dissabte li van privar de la pole, Fabio Quartararo i Franco Morbidelli, que han intentat seguir-lo, però en la novena volta ja han vist que no podien amb el de Cervera.

A falta de 10 voltes el d’Honda ja li treia prop de 4 segons a Álex Rins, guanyador a Austin i ha continuat liderant la cursa  fins creuar en primera posició la línia de meta, firmant la segona victòria del curs. Després d’ell ha entrat en meta la Suzuki de Rins i Maverick Viñales, amb Yamaha, ha estat tercer. Dovizioso ha estat quarta, Valentino Rossi cinquè i el company de Marc, Jorge Lorenzo, segueix lluny de poder lluitar pel podi i ha acabat al lloc 12.

Marc Màrquez lidera ara el Mundial amb 70 punts, seguit de Rins amb 69, mentre que Andrea Dovizioso és tercer amb 67 i Rossi, quart amb 61.

tracking