El Reial Madrid supera un dòcil Vila-real amb doblet de Mariano

Tot i que Gerard va empatar aviat, el ‘submarí’ no va tenir opcions

Casemiro, amb la samarreta de suport a Casillas abans del partit.

Casemiro, amb la samarreta de suport a Casillas abans del partit.EFE

El Reial Madrid va derrotar 3-2 el Vila-real, amb doblet de Mariano Díaz i un gol de Jesús Vallejo, després d’una mostra de suport del madridisme a Iker Casillas, que es recupera d’un infart, i que deixa el conjunt castellonenc sense poder certificar encara la seua continuïtat a la Lliga.

Tot just començar el partit, Mariano va marcar el primer gol, als dos minuts, després d’un excés de confiança de Santi Cazorla. Repetia aquest error Casemiro als onze, circumstància que va aprofitar Gerard Moreno per fer l’empat del Vila-real, en els únics moments en què el submarí groc es va veure amb opcions de puntuar.

Els jugadors del Madrid van lluir una samarreta de suport i el Bernabéu va corejar el seu nom

En un partit de nombroses ocasions i vistós per a l’espectador que va acudir al Santiago Bernabéu, que va tenir la pitjor entrada de la temporada amb menys de quaranta-set mil aficionats, Vallejo avançava l’equip de Zidane en el minut 40 i la sentència arribava als 49 minuts, a plaer, amb el segon gol de Mariano. Ja sense temps per a res més va arribar el segon del Vila-real als 94 minuts, marcat per Jaume Costa.

D’altra banda, els jugadors del Reial Madrid van mostrar el seu suport a Iker Casillas en el moment de saltar a la gespa, després que el del planter i excapità blanc patís dimecres un infart agut de miocardi. Els de Zidane van lluir una samarreta amb el lema “Iker, tots amb tu”, mentre que a la grada es va corejar el seu nom i es va mostrar la pancarta “El madridisme està amb tu. Força Iker, etern capità”.