L'Angulària guanya el Bellcairenc i ja és campió

Jugadors, cos tècnic i directius de l’Angulària celebren el triomf que els dóna el campionat.RAMON OROMÍ

L’Angulària no va fallar contra el Bellcairenc i, a falta de tres jornades, és campió del grup 14 de la Tercera Catalana (2-0). El Bellcairenc va dificultar el joc local des del primer minut. Els locals van disposar d’ocasions per inaugurar el marcador, però va faltar encert de cara a barraca.

Ximénez, a la represa, va convertir una pena màxima per trencar la igualada (1-0). Cinc minuts després, el mateix Ximénez va firmar un doblet al rematar de cap una centrada de Manel. El 2-0 va ser definitiu per a un Angulària que va celebrar el campionat amb la seua afició, després de firmar una campanya espectacular.