FUTBOL SALA COPA DEL REI

Sisena Copa per al Barça

Els blaugranes van remuntar un 0-2 després del descans liderats per Ferrao || Els d’Andreu Plaza consoliden l’hegemonia en el torneig

La plantilla del Barça de futbol sala celebra el seu sisè títol de Copa del Rei.EFE

El Barça va repetir ahir la gesta de la temporada anterior i va conquerir el seu sisè títol de Copa del Rei de futbol sala després de guanyar, a la desena edició del torneig, el Jaén per 5-2 a la final disputada al Quijote Arena de Ciudad Real. Ferrao va ser l’heroi del partit liderant la remuntada d’un quadre blaugrana al qual va tocar patir més del que s’esperava.

Els d’Andreu Plaza, que van arribar perdent per 2-0 al descans, van remuntar a la segona part i es van avançar per primera vegada a vint segons del final amb un genial gol de taló del brasiler Ferrao, l’estrella del conjunt blaugrana. Abans, l’ex del Jaén Boyis havia inaugurat el marcador per part dels blaugranes i el mateix Ferrao habia tornat a igualar el marcador amb el 2-2 al minut 32. Després del 3-2 del pivot brasiler, i ja amb el Jaén moralment enfonsat i bolcat en l’atac a la desesperada, Adolfo i Marcenio van arredonir el triomf blaugrana establint el 5-2 definitiu.