SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Casillas surt de l'hospital i diu que no sap si podrà continuar jugant

El porter del Porto va tenir un infart el dia 1

Iker Casillas va atendre els mitjans de comunicació després d’abandonar l’hospital portuguès.

Iker Casillas va atendre els mitjans de comunicació després d’abandonar l’hospital portuguès.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Iker Casillas va abandonar ahir l’Hospital CUF de Porto, on estava ingressat des del dia 1 d’aquest mes després de tenir un infart agut de miocardi, i va reconèixer que no sap què serà del seu futur professional. “Ja em trobo molt millor. Serà un repòs d’un parell de setmanes o fins i tot un parell de mesos. No ho sé i m’és igual. L’important era ser aquí. Calia deixar que el cor, el cos i el cap s’assentessin. Estic bé, una mica emocionat, però ho puc explicar i ho podeu veure. No sé què passarà, però crec que el més important era transmetre com em trobo”, va assenyalar el porter madrileny del Porto.

Casillas va sortir pel seu propi peu de l’hospital acompanyat per la seua esposa, Sara Carbonero, i va agrair els missatges d’ànim que ha rebut. “És una cosa que li pot passar en qualsevol moment de la vida a qualsevol persona. Em va tocar a mi i aquí estem. És difícil parlar, però també entenc que cal estar agraït perquè he tingut molta sort. Li vull donar les gràcies a molta gent que s’ha preocupat aquests dies, perquè m’han fet sentir estimat. Cal treure sempre un somriure d’aquests moments i crec que el trauré. M’emociono una mica amb tota la gent que ha vingut aquí i amb tantes mostres d’afecte”, va dir amb la veu entretallada per moments.

El porter va assenyalar que “l’important era estar aquí” i va agrair les mostres d’afecte

Abans d’abandonar l’hospital, l’exporter del Reial Madrid també va voler agrair la tasca del centre mèdic, dels doctors, del seu club i també de “tota la gent que va contribuir per reduir l’infart. També vull agrair els milers i milers de mostres d’afecte que m’ha donat tota la gent a través de les xarxes socials, de vídeos, de missatges i també en diferents àmbits del futbol”, va afegir el porter internacional.

tracking