SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Cinc lleidatans, a l'Europeu

Maialen Chourraut i Laia Sorribes competiran en K1, i Dani Marzo i Miquel Travé ho faran en C1 || Núria Vilarrubla serà a les dos proves

Núria Vilarrubla, durant la prova disputada el cap de setmana passat a Pau.

Núria Vilarrubla, durant la prova disputada el cap de setmana passat a Pau.RFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc lleidatans formaran part de la selecció estatal que competirà a l’Europeu d’eslàlom de Pau, previst entre els dies 30 de maig i 2 de juny, després de l’última cita selectiva, que es va disputar el cap de setmana passat a la localitat francesa. Després d’aquesta quarta i última prova per definir els millors palistes, van aconseguir plaça en K1 Núria Vilarrubla i Laia Sorribes, així com la basca Maialen Chourraut, establerta a la Seu; i Dani Marzo i Miquel Travé es van classificar en C1, on Vilarrubla també va aconseguir el bitllet. Completaran la selecció Joan Crespo, David Llorente i Samuel Hernanz al K1, i en C1 també competiran Klara Olazabal i Ainhoa Lameiro en categoria femenina i Ander Elosegi en masculina.

Ekaitz Saies, director tècnic de la Federació Espanyola, va assenyalar que les proves selectives han estat “les més professionals, intenses i emocionants” que ha vist i va destacar la classificació de Sorribes, avalada pels resultats internacionals. “És la successora natural de Maialen. Ve de superar una lesió a una espatlla i estic molt content de poder veure-la a la selecció sènior.” A més, va dir que “Vilarrubla ha estat la dominadora de la prova de C1 i ha estat l’única classificada en les dos modalitats, fet que cal admirar.” Finalment, pel que fa a Chourraut, el director tècnic va manifestar que “ha demostrat un rendiment molt interessant i amb una gran consistència”, ja que la campiona olímpica es va imposar a les tres primeres proves selectives i no va haver de participar en aquesta quarta de Pau.

tracking