SEGRE

DEPORTES

Cinc medalles per a la UdL en atletisme i taekwondo

Paula Raul es proclama campiona d’Espanya universitària en 100 tanques || Una de plata i tres bronzes completen la jornada

Paula Raul, al centre, amb la medalla d’or que va guanyar a Castelló.

Paula Raul, al centre, amb la medalla d’or que va guanyar a Castelló.UDL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els esportistes de la Universitat de Lleida (UdL) han aconseguit cinc medalles als Campionats d’Espanya Universitaris d’atletisme i de taekwondo, que es van celebrar aquest cap de setmana a la Universitat Jaume I de Castelló. Paula Raul, alumna de la facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social, s’ha proclamat campiona d’Espanya en 100 metres tanques, amb un temps de 13.96, i va superar Carmen Sánchez (Politècnica de Madrid) i Antia Martínez (Universitat de la Corunya).

L’atletisme ha proporcionat dos medalles més per a la UdL. Jone Zabaleta, alumna de doble grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Fisioteràpia, ha estat bronze en els 1.500 metres, el mateix metall que ha guanyat Gerard Porras als 110 metres tanques. Porras estudia Geografia.

El taekwondo ha aportat les altres dos medalles per a la universitat lleidatana. Alan de la Rocha, alumne també de la facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social, va aconseguir la medalla de plata en la categoria de menys de 87 quilos. L’or va ser per a Víctor García (Alcalá de Henares).

Finalment, Lluís Mas, alumne de l’Escola Politècnica Superior, es va penjar la medalla de bronze en la categoria de menys de 80 quilos. L’or va ser per a Jon Andoni Cintado (Politècnica de València).

tracking