SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Demanen 6 anys a un aficionat del Lleida per agredir un mosso

El fiscal li imputa dos delictes, un d’atemptat i un altre de lesions, als incidents després del partit contra l’Hèrcules a l’octubre || També sol·licita que indemnitzi l’agent amb més de 12.000 euros

El mosso agredit el 27 d’octubre passat, a terra, atès pels seus companys.

El mosso agredit el 27 d’octubre passat, a terra, atès pels seus companys.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia demana una pena de més de sis anys de presó per a un aficionat del Lleida, F.R.G., de 21 anys, al qual acusa de ser l’autor de l’agressió que va patir un mosso d’esquadra el 27 d’octubre del 2018, en uns incidents que van tenir lloc als voltants del Camp d’Esports al finalitzar el partit de Lliga entre el Lleida Esportiu i l’Hèrcules. La Fiscalia atribueix a l’acusat dos delictes, un d’atemptat, pel qual reclama la pena de presó de quatre anys i tres mesos, i un altre de lesions, pel qual demana dos anys de presó. El Ministeri Públic també reclama a l’acusat, com a responsabilitat civil, el pagament d’una indemnització de 6.450 euros per les lesions causades i 6.000 més per les seqüeles, a banda dels interessos.

A l’escrit, el fiscal assenyala que després d’aquest partit “un grup d’aficionats”, als quals identifica com a “membres del grup Rudes”, van cridar a un grup de seguidors de l’Hèrcules i afirma que l’acusat, F.R.G., “amb total menyspreu al respecte al principi d’autoritat, va agafar un fragment de formigó d’uns 10x10x10 centímetres i 545 grams de pes” i, al llançar-lo contra els mossos, va impactar en un.

L’acusat és abonat del Lleida que, per ordre judicial, no li permet l’accés a l’estadi

L’escrit assenyala que l’agent es va quedar inconscient, va ser traslladat a l’Arnau i va patir “fractura de l’envà nasal, ferida contusa al llavi i ferida contusa al colze”, per la qual cosa va necessitar cirurgia a l’envà nasal. L’agent va estar de baixa 107 dies i, tal com afegeix l’escrit del fiscal, té com a seqüeles desviació a l’envà nasal, dos cicatrius i “perjudici estètic lleu”. F.R.G. és abonat del club i, per ordre judicial, no pot accedir al Camp d’Esports des que va ser detingut.

El mosso agredit el 27 d’octubre passat, a terra, atès pels seus companys.

El mosso agredit el 27 d’octubre passat, a terra, atès pels seus companys.JORDI ECHEVARRIA

tracking