SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida renova per una temporada Eric Stutz

El club, que té un acord amb Jorge Serna, ha ofert dos anys a Chapela

Eric Stutz durant el partit de l’ICG Força Lleida amb l’Araberri.

Eric Stutz durant el partit de l’ICG Força Lleida amb l’Araberri.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida s’ha assegurat la continuïtat d’una de les peces clau de la temporada, l’ala pivot nord-americà Eric Stutz, que ha renovat el contracte per un any. D’aquesta forma, el jugador més valorat de l’equip durant aquest curs s’uneix a Ablaye Mbaye, al qual encara li queda un any de vinculació amb el club, i Jorge Serna podrà comptar amb dos puntals per a la campanya 2019-20. L’entrenador seguirà dirigint el primer equip i la firma del contracte només està pendent de solucionar uns serrells professionals. A més, el Força Lleida també ha ofert la renovació per dos temporades a Adrián Chapela, mentre que també interessa la continuïtat de Djuran, Shaquille i Feliu, encara que en aquests tres casos caldrà renegociar les condicions, com també amb els lesionats Fall i Fernando Sierra. En qualsevol cas, els únics sense oferta seran Djukanovic, Steel i Kyei, i s’haurà d’esperar si el Breogán segueix a la Lliga ACB per demanar de nou la cessió de Sergi Quintela, un altre dels jugadors destacats.

L’objectiu del Força Lleida és mantenir el bloc de l’equip, al contrari de les últimes temporades, i introduir-hi els reforços necessaris per fer un salt qualitatiu a nivell classificatori. En aquest sentit, la continuïtat de Stutz era una prioritat, ja que el jugador nord-americà era a l’agenda de diversos clubs després del seu gran debut a la LEB Or. El jugador de Newburgh (Indiana), de 26 anys i 2,03 metres d’estatura, va arribar l’estiu passat per a un període de prova i va convèncer el cos tècnic per aconseguir un buit a la plantilla després de passar per les lligues d’Holanda, Eslovàquia i Kosovo. El seu rendiment va superar les expectatives i ha acabat sent l’MVP de la temporada per als de Serna, amb 11,4 crèdits per partit (9,1 punts i 5,9 rebots) al davant de Sergi Quintela.

També interessa la continuïtat de Djuran, Shaquille i Feliu, amb els quals hi haurà negociacions

Stutz ha estat el més valorat en vuit partits de la fase regular i la seua millor actuació va arribar a la dinovena jornada davant el Prat, quan el nord-americà va firmar 28 crèdits de valoració gràcies als seus 19 punts i 6 rebots. A més, va firmar dobles figures en els encontres davant Ourense, Corunya i Valladolid.

tracking