SEGRE

FUTBOL DIVISIÓ D?HONOR

Campió de Lliga lleidatà

Andreu Torres forma part del Juvenil del Saragossa que ha guanyat el títol superant el Barça i l’Espanyol || El curs vinent jugarà al filial aragonès

Andreu, en un partit.

Andreu, en un partit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andreu Torres Betato (Lleida, 5-10-2000) és una altra de les perles sorgides del futbol base lleidatà que aspira a fer-se un lloc en el futbol professional. De moment, amb el seu club, el Reial Saragossa, ja s’ha proclamat campió de Lliga de la Divisió d’Honor Juvenil, en la qual ha superat els favorits habituals, FC Barcelona i Espanyol.

Admet que no esperaven un èxit així: “Al principi no, i menys jo, que havia arribat nou. Però després d’acabar la primera volta invictes vam començar a adonar-nos que era possible. Vam ser campions a l’última jornada, al guanyar els set últims partits, igual que el Barça i l’Espanyol”, recorda.

El centrecampista va començar a jugar als cinc anys i ha fet la formació a la base del Lleida Esportiu

“Ha estat una temporada redona, no només pels resultats. També pel gran grup que hem format. Som una família i el Saragossa m’ha tractat molt bé, la qual cosa em va facilitar l’adaptació”, explica.

Torres va recalar aquesta temporada al Juvenil del Saragossa després d’haver-se format al planter del Lleida Esportiu, on va començar a jugar als cinc anys. Centrecampista ofensiu, només s’ha perdut un encontre, per febre, i admet que els duels contra el Lleida van ser especials: “Molt. És el club en el qual em vaig formar i jugava contra els meus amics de sempre, però al camp t’oblides de tot i et centres només a guanyar el partit”, afegeix el futbolista lleidatà, que estudia un grau superior d’Ensenyament Esportiu en un centre saragossà.

La seua bona temporada amb el juvenil aragonès li ha obert les portes del filial del Saragossa. “M’han ofert renovar per quatre anys i de moment pujaré al filial, on hauré de continuar treballant dur i aprenent per donar el millor de mi”, afegeix Torres.

Així doncs, reconeix que la seua il·lusió seria poder arribar al primer equip i ser professional.

“És la meua il·lusió, però sóc conscient que el camí no és fàcil. Sóc al millor lloc per arribar a professional, perquè el Saragossa és un club que aposta pel planter. No serà fàcil, però amb esforç i treball tot és possible”, va concloure el lleidatà.

Andreu, en un partit.

Andreu, en un partit.SEGRE

tracking