SEGRE

DEPORTES

La plantilla del Barça demana perdó pel fracàs

Sergio Busquets i Luis Suárez entonen el ‘mea culpa’ al caure eliminats

Leo Messi discuteix amb l’àrbitre durant el partit disputat a Anfield.

Leo Messi discuteix amb l’àrbitre durant el partit disputat a Anfield.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Barcelona estava enfonsada després del duel i només van poder disculpar-se per la terrible imatge que va donar l’equip a Liverpool. El primer futbolista blaugrana a donar la cara va ser Sergio Busquets, encara sobre la gespa, des d’on va assenyalar que “han estat millors que nosaltres. Han dominat el partit des del principi. Quan et fan un gol, et collen a dalt i et roben, és molt difícil. Hem tingut ocasions per marcar el gol que necessitàvem i no ha pogut ser. No puc dir res més. Demanar disculpes. Després de Roma, que torni a passar això... Poc més a dir”. Sobre l’últim gol del Liverpool, Busquets va manifestar que “hi ha hagut de tot. Han estat més llestos que nosaltres, han sacat més ràpid i ja està. És difícil ara dir coses, és molt dur anar-se’n així”, va afegir el blaugrana.

Per la seua banda, Luis Suárez va ser també crític per l’eliminació del Barça en mans del Liverpool, el seu exequip a Anglaterra. “Només ens queda fer autocrítica, perquè no pot ser que ens hagi passat una altra vegada.” L’uruguaià va afegir que “l’únic que podem fer és demanar perdó a tothom, a les nostres famílies, als nostres fills i a tota l’afició”.

Bartomeu va assenyalar que “hi haurà temps per reflexionar, ara toca guanyar la Copa”

També va defensar Ernesto Valverde, entrenador del Barça, i va manifestar que “el tècnic ha fet el mateix plantejament que el partit d’anada i el vam felicitar a l’anada. Al final som nosaltres els que som al camp i hem de fer autocrítica, veure el que va passar i analitzar-ho, perquè sabem el que vindrà ara”.

Per la seua banda, el president Josep Maria Bartomeu, va dir que “ara tothom està molt calent per l’eliminació, però hi haurà dies per reflexionar i reunir-nos per veure què ha passat per acabar d’aquesta manera. Ara no toca. Ens hem d’aixecar perquè ens queda un títol al davant i guanyar la Copa és important per a tots nosaltres”.

Bartomeu tampoc podia explicar gaire bé com havia acabat esdevenint-se el desastre i va incidir en el quart gol. “No sé què ha passat al quart gol. Ha estat una sorpresa per a tothom, per un oblit, i hem tornat a viure una nit nefasta”, va afegir.

tracking