SEGRE

FUTBOL SALA SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

Segon títol de Lliga per al Ponent femení

La falta d’efectius els va impedir fer equip en futbol 11 i van optar per la sala

Les jugadores de l’SGM Femení Ponent, després del títol de Lliga que van obtenir dilluns passat.

Les jugadores de l’SGM Femení Ponent, després del títol de Lliga que van obtenir dilluns passat.SGM PONENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta és una història de passió per un esport, el futbol, amb final feliç. Un grup de jugadores de l’Escola SGM Ponent no podien formar un equip de futbol 11, perquè no tenien prou efectius i ja havien sobrepassat l’edat reglamentària per jugar en equips mixtos. Descartada l’opció de deixar de practicar l’esport que els apassiona, van optar fa quatre anys per inscriure’s a la competició de futbol sala. Dilluns passat, a l’últim partit de Lliga, es van imposar a Linyola per 0-7 i es van proclamar, per segona temporada consecutiva, campiones de la Lliga de Segona divisió femenina de Lleida.

“Als clubs rurals tenim la natalitat que tenim”, explica Josep Albà, president de l’Escola SGM Ponent, que engloba jugadors i jugadores de Seròs, la Granja d’Escarp i Maials (SGM), encara que també compten amb futbolistes de Massalcoreig i Aitona. “Tenim molt interès a potenciar el futbol femení, però costa fer equips i vam trobar la sortida en el futbol sala. Una solució seria apostar pel futbol 7, però no hi ha competició. Tenim nou jugadores a l’equip, amb edats entre els divuit i els vint-i-vuit anys”, afegeix.

Després de renunciar a l’ascens el curs passat, ara confien assumir-ho perquè el projecte continuï creixent

L’any passat, malgrat ser campiones, van renunciar a l’ascens per manca de pressupost, però la idea ara és pujar a la màxima categoria provincial “per donar continuïtat al projecte. Buscarem l’esponsorització necessària”. Aquest equip és, a més, l’única sortida que per ara tenen les noies de la base de l’Escola. “Comencen de petites, algunes ho deixen... costa donar-li continuïtat, però hi insistirem.”

L’Escola SGM Ponent té aquest any set equips en competició i l’objectiu per a la pròxima temporada és augmentar el club en dos més.

Les jugadores de l’SGM Femení Ponent, després del títol de Lliga que van obtenir dilluns passat.

Les jugadores de l’SGM Femení Ponent, després del títol de Lliga que van obtenir dilluns passat.SGM PONENT

tracking