SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

El CB Pardinyes necessitarà 250.000 euros si ascendeix

El president, Jordi Mauri, veu “gairebé impossible” cobrir aquest pressupost

L’equip va aconseguir la classificació dissabte al Barris Nord.

L’equip va aconseguir la classificació dissabte al Barris Nord.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes, que la setmana que ve (entre els dies 16 i 19) disputarà a Ponferrada el play-off d’ascens a la LEB Plata, necessitarà uns 250.000 euros per assumir la nova categoria, en el suposat cas que aconseguís una de les sis places que hi ha en joc. El club hauria de fer-se càrrec d’un aval de 54.000 euros, uns altres 40.000 euros entre la quota d’inscripció i arbitratges, una xifra similar per a viatges i una mica més de 100.000 euros per a la confecció de la plantilla, que suposaria cinc vegades el pressupost que destina aquesta temporada al primer equip, que s’atansa als 55.000 euros a la Lliga EBA.

El president, Jordi Mauri, manté la filosofia i té clar que “mai posarem en risc el club per ascendir”, i va assegurar que, amb les xifres que s’estudien, “és gairebé impossible que puguem assumir la categoria. Hi ha un 99 per cent de possibilitats que, si aconseguim ascendir, hi hàgim de renunciar”.

Quantitat que necessita per jugar la promoció a Ponferrada, que assumiran Paeria i Diputació

No obstant, Mauri va reconèixer que “l’objectiu ara és afrontar el play-off amb il·lusió, gaudir-lo i a veure què passa després. Si finalment aconseguim una de les places d’ascens, ho estudiarem, parlarem amb les institucions i veurem si podem trobar un patrocinador fort que ens ajudi a cobrir el pressupost. I si això no ho aconseguim, no tindrem més remei que renunciar-hi”. A més, el president va deixar clar que “mai hipotecarem el club”.

La classificació per a les dos promocions d’ascens, tant la que va disputar aquest cap de setmana passat al Barris Nord com la de la setmana que ve a Ponferrada, representarà per al club una despesa extra que no tenia pressupostada que ascendeix a 15.000 euros (3.000 per a la Final Four que va organitzar i 12.000 per a la fase final) i que assumiran a parts iguals Paeria i Diputació.

L’equip té previst viatjar a terres lleoneses el dimecres dia 15 amb autocar, ja que debuta l’endemà al migdia contra el Gran Canària.

El CB Lleida nolieja un autocar per recolzar l’equip a la Final Four La junta directiva del Club Bàsquet Lleida ha organitzat autocars per als aficionats que vulguin donar suport al primer equip a la Final a Quatre de la Copa Catalunya, que es disputarà a Igualada els dies 18 i 19 de maig, i on hi haurà en joc dos places per al play-off d’ascens a la Lliga Femenina 2, l’avantsala a la màxima categoria en la qual milita actualment el Cadí la Seu. Aquesta és la primera vegada que l’equip lleidatà es classifica per lluitar per ser a una categoria estatal, bitllet que va aconseguir de forma matemàtica quan faltaven tres jornades per al final de la Lliga. El club ha organitzat un autocar per a les dos jornades al preu de 5 euros, que inclou també una samarreta commemorativa. El CB Lleida debutarà dissabte amb el Viladecans, que és el campió de la fase regular.

tracking