SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

"Mentre estiguem vius hem d'esgotar les opcions"

La plantilla del Lleida afirma que diumenge sortirà a guanyar a Son Malferit

La plantilla del Lleida afirma que esgotarà les poques opcions que els queden de jugar el ‘play-off’.

La plantilla del Lleida afirma que esgotarà les poques opcions que els queden de jugar el ‘play-off’.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara que les probabilitats que té el Lleida de classificar-se per al play-off d’ascens només són del 10,5 per cent, la plantilla està decidida a esgotar-les fins al final i ahir, en la tornada al treball, diversos jugadors van explicar que l’objectiu de diumenge al camp de l’At. Balears no és altre que sumar la victòria. “Seria molt trist que no ens classifiquéssim per no haver guanyat l’Atlètic Balears i que els de dalt fallessin”, explicava ahir Joan Oriol. El seu company Álex Albístegui afegia que “mentre estiguem vius hem d’esgotar les opcions que tenim”.

Abans de l’entrenament, el president del Lleida, Albert Esteve, es va reunir amb la plantilla i el cos tècnic per animar-los a un últim esforç diumenge, tenint en compte que a l’última jornada sumaran els 3 punts per la retirada de l’Ontinyent. “Ens ha dit que no hi ha res perdut i que diumenge ho hem de donar tot”, explicava Albert Dalmau. “Si guanyem tenim opcions, així que sortirem a guanyar. Tampoc és tan forassenyat que es donin els altres resultats”, afegia.

Un altre dels jugadors carismàtics de la plantilla, Marc Trilles, posava com a exemple el que va passar dimarts a Anfield, amb la inesperada classificació del Liverpool davant del Barcelona. “Es tracta de l’exemple més clar. És evident que és molt difícil, però mentre hi hagi possibilitats cal donar-ho tot. Aquest vestidor es mereix disputar el play-off. Anirem al camp de l’Atlètic Balears amb la mentalitat que hem de guanyar”, va concloure Trilles.

tracking