SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna renova per un any amb el Força Lleida

El club tanca la continuïtat del tècnic, que tindrà més dedicació a l’equip || Chapela i Sierra, a prop de renovar per dos temporades

Jorge Serna, durant un dels temps morts d’aquesta temporada.

Jorge Serna, durant un dels temps morts d’aquesta temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida i Jorge Serna han arribat a un acord per prolongar la seua vinculació durant una temporada més. Les dos parts havien arribat a una entesa la setmana passada, i tot estava pendent que el tècnic pogués reduir la jornada laboral de professor a l’Inef per tenir així més dedicació en l’equip. El club ho podria fer oficial avui durant la roda de premsa de valoració de la temporada que farà el tècnic i el president, Félix González.

Serna va arribar al Força Lleida fa tres temporades, la 2016-2017, com a ajudant de Borja Comenge, càrrec que deixaria al tram final de la campanya següent, la 17-18, per assumir el rol de primer entrenador després de la destitució del lleidatà. L’aragonès va assumir el repte i va aconseguir salvar l’equip en una èpica última jornada a Manresa.

Aquest any, en la seua primera temporada completa al capdavant de l’equip, ha cobert amb escreix l’objectiu, que no era cap altre que la permanència, que van aconseguir quan encara faltaven cinc jornades per al final de la fase regular.

La del tècnic és la segona renovació que tanca l’ICG Força Lleida una vegada conclosa la temporada, després de la del pivot nord-americà Eric Stutz, com ja va avançar SEGRE. Ara l’objectiu se centra a tancar la continuïtat per dos temporades d’uns altres dos pesos pesants de la plantilla: Adrián Chapela i Fernando Sierra, amb els quals les negociacions estan molt avançades. El base gallec, que ha estat un dels destacats i ha assumit amb nota la titularitat després que se n’anés Robert Turner, ha tancat la seua tornada a la LEB Or amb una de mitjana 6,4 punts, 2,2 rebots i 2,2 assistències per partit, amb una valoració de 7,5, la quarta millor de l’equip.

Per la seua banda, l’escorta madrileny, que s’està recuperant d’una operació de genoll, va ser una de les claus del gran inici de Lliga. Fins que va arribar la lesió, Sierra, que va destacar sobre manera per la intesitat defensiva i en el rebot, havia fet una mitjana de 3,3 punts, 3,6 rebots i 1,3 assistències, amb una valoració de 5,4.

L’ICG Força Lleida també ha presentat una oferta de renovació per Filip Djuran i té pendent parlar amb Miki Feliu, que també interessa renovar, igual que Shaquille O’Neal Cleare. Els que ja estan descartats són Obi Kyei, Djukan Djukanovic i Josh Steel.

tracking