SEGRE

DEPORTES

Coutinho, Rakitic i Umtiti podrien deixar l'equip després del fracàs

Koeman podria substituir Ernesto Valverde

Ernesto Valverde va quedar assenyalat després de la desfeta.

Ernesto Valverde va quedar assenyalat després de la desfeta.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ridícul de dimarts a Anfield va deixar en una situació complicada diversos jugadors del Barça i la seua etapa al club seria més propera al seu fi a l’acabar la temporada. El cas més clar és el de Coutinho, un jugador que ha rendit molt per sota del que s’esperava malgrat que Valverde va demanar paciència. El tècnic li ha donat confiança en els seus pitjors moments, però el fitxatge més car de la història del club no ha respost. A més, el brasiler no se sent indiscutible amb Dembélé a la plantilla i les crítiques de la grada han acabat per incomodar-lo. Un altre dels casos és Rakitic, encara que el jugador ja ha dit que no vol moure’s del club. La seua foto a la Feria de Abril després de la desfeta no va ajudar a rentar la seua imatge i l’arribada de De Jong contribueix a la sensació que el club podria estar meditant un traspàs.

Per la seua banda, Samuel Umtiti va oferir un gran rendiment fins que li van aparèixer els problemes de genoll. La irrupció de Lenglet i el possible fitxatge de De Ligt han sentenciat el central francès. Entre els jugadors amb contracte n’hi ha tres que no tenen clar el seu futur, que són Cillessen, Rafinha i Malcom, mentre que n’hi ha tres de cedits amb els quals el club no compta: Denis Suárez, Arda Turan i André Gomes. Finalment, Vermaelen acaba contracte i ningú espera que continuï jugant al Barcelona.

Tampoc s’espera que segueixin Cillessen, Rafinha, Malcom i Vermaelen, l’últim a l’acabar contracte

D’altra banda, Ronald Koeman s’ha convertit en el favorit per a la banqueta del FC Barcelona per substituir Valverde, que està sentenciat després del desastre d’Anfield. Koeman és des del 2018 l’entrenador de la selecció d’Holanda i el seu fitxatge podria estar vinculat a afavorir la contractació de De Ligt. La segona opció seria Ten Hag i la de Xavi Hernández estaria descartada al negar-se aquest a dirigir l’equip mentre l’actual directiva es trobi al comandament.

tracking