El Pardinyes obre la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata perdent contra el Malkaitz navarrès

El Pardinyes obre la fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata perdent contra el Malkaitz navarrès || El duel d’avui amb el Basauri, clau per a les seues opcions

Les lleidatanes no van poder obrir la fase d’ascens amb un resultat positiu.

Les lleidatanes no van poder obrir la fase d’ascens amb un resultat positiu.HANDBOL PARDINYES

El Novadmin Handbol Pardinyes va perdre ahir contra el Malkaitz navarrès (24-23) en el debut a la fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata, en un duel que es va decidir als últims compassos. La portera navarresa va aturar l’últim llançament de les lleidatanes i els va privar de sumar un punt després d’un partit d’extrema igualtat.

El Pardinyes va començar encertat de cara a porta i va arribar a comptar amb un marge de tres gols (2-5), però les forces aviat es van igualar i el Malkaitz es va mantenir dins del partit en tot moment, amb la qual cosa va evitar la sorpresa. Les forces van estar tan anivellades que el resultat més lògic a l’arribar al descans va ser un empat (12-12). El segon acte va mantenir el guió d’una espectacular igualtat i eficàcia ofensiva, ja que cada atac acabava perforant les porteries. A 20 minuts per al final seguia l’empat al lluminós (15-15), per la qual cosa qualsevol error podia resultar fatal. A la recta final, les navarreses van prendre la iniciativa, conscients de la condició de favorites, i es van situar amb un marge de dos gols (21-19) quan només faltaven deu minuts per al final. Però gràcies a una sòlida defensa, les lleidatanes van aconseguir ficar-se de nou en el partit i van poder afrontar els últims minuts amb garanties (21-21). Tanmateix, la desqualificació de Bernabéu va deixar el Pardinyes amb un desavantatge notable i el Malkaitz ho va aprofitar per avançar-les. L’últim intent d’empatar per part de les lleidatanes va acabar amb una aturada de la portera que va diluir les esperances del Pardinyes de sumar. Després de la derrota contra el Malkaitz, el Novadmin no té més remei que guanyar avui (18.15) el Basauri, amfitrió i principal favorit a l’ascens.