SEGRE

ATLETISME COMPETICIÓ

Lleida acollirà al juny les finals del Català de base

Reunirà 1.500 atletes de les categories benjamina, alevina, infantil i cadet || Servirà per celebrar els 25 anys de la inauguració de la pista de les Basses

Els equips masculí i femení del Lleida Unió Atlètica debuten aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de clubs.

Els equips masculí i femení del Lleida Unió Atlètica debuten aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de clubs.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dimarts passat es van complir vint-i-cinc anys de la inauguració oficial de la pista d’atletisme de les Basses. Va ser en un partit celebrat el 1994 corresponent a la Lliga de clubs de Divisió d’Honor, en què es van presentar el FC Barcelona, València FC i Atlètic Sant Sebastià. Per aquesta raó, el Lleida Unió Atlètica celebrarà aquesta efemèride organitzant les finals del Campionat de Catalunya de base, des de benjamins fins a cadets, que se celebraran el 22 i 23 de juny.

La competició reunirà gairebé 1.500 atletes i més de 2.500 entrenadors, àrbitres i familiars. Aproximadament un miler competiran dissabte a les categories benjamina, alevina i infantil, i 500 més ho faran diumenge, jornada reservada únicament als cadets.

L’equip femení competirà a Montsó i el masculí a Osca a la recerca de la permanència

Sebas Vidal, president del Lleida UA i delegat de la Federació Catalana d’Atletisme, va anunciar que els clubs lleidatans han arribat a un acord perquè cada any s’organitzi a la província una competició de promoció. “L’objectiu és que no hàgim d’anar sempre a competir a fora de Lleida i que les proves serveixin també com a promoció per als més petits”, va afirmar Vidal.

D’altra banda, els equips masculí i femení del Lleida UA afrontaran aquest cap de setmana la primera de les tres jornades del Campionat d’Espanya de Clubs de Primera divisió, la segona categoria estatal. Totes dos esquadres, que busquen la permanència, intentaran assegurar-se l’objectiu en els dos primers partits.

Pel que fa a les dones, debutaran avui i demà a Montsó enfrontant-se a l’At Bidezabal Durango basc, el Pielagos càntabre i l’amfitrió, l’Hinaco, i per la seua banda els nois competiran a Osca contra el Zoiti aragonès, el Súper Amara Bat basc i l’Atlètic Sant Sebastià.

tracking