Futbol

El Lleida tanca la temporada amb una altra derrota

Perd 2-1 al camp de l’At.Baleares i es queda fora del play off, que era l’objectiu de la temporada

El Lleida tanca la temporada amb una altra derrotaJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha posat punt i final a la temporada amb una derrota per 2-1 al camp de l’At. Balears. L’equip de Joan Carles Oliva no jugarà en l’última jornada, ja que el seu rival, l’Ontinyent, es va retirar de la competició fa diverses setmanes. Tot i que el Lleida sumarà els tres punts d’aquest partit, no són suficients per optar al play off, amb la qual cosa l’equip s’ha quedat fora del que era el seu principal objectiu.

El Lleida, per tant, tanca el curs amb dos derrotes, després de perdre la setmana passada davant del Barcelona B (1-2) i avui davant de l’At. Balears (2-1), que es proclama amb aquest resultat campió del grup.

El Lleida estava obligat a guanyar per continuar optant al play off en una última jornada en què sumarà els tres punts per la retirada del rival, però tot i que hagués guanyat el partit, hauria quedat igualment fora del play off, ja que ni l’Espanyol B ni el Cornellà no han fallat. El filial blanc-i-blau es manté en la quarta posició després de guanyar per 2-1 al Llevant B, mentre que el Cornellà, cinquè, n’ha vençut 0-2 en el camp de l’Ebre. El Barcelona B, per la seua part, n’ha perdut 0-2 davant de l’Hèrcules.

El Lleida no ha tingut opcions de guanyar en Son Malferit. L’At. Balears ha marcat per mitjà de Noha en els minuts 35 i 37 i, tot i que Juanto Ortuño ha firmat el 2-1 en el minut 39, el marcador ja no s’ha mogut, consumant-se així una nova derrota del Lleida que en aquesta segona part ha guanyat solament 16 dels 54 punts que ha disputat.