SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista rep l'Alcobendas amb un tema pendent

Encara cou la derrota per 4-0 a la primera volta contra un rival que es juga la vida || El Vila-sana s’aferra a les escasses opcions europees

L’argentí arrossega problemes a un peu.

L’argentí arrossega problemes a un peu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista rep aquest migdia (12.30) l’Alcobendas en un partit que va ser ajornat en el seu dia per la disputa de la Europe Cup, que els lleidatans van conquerir de forma brillant a l’Onze de Setembre. L’equip que dirigeix Albert Folguera, amb el bitllet europeu ja a la butxaca, té ara com a únic objectiu lluitar per la cinquena posició que va firmar la passada temporada, un repte que passa per guanyar avui els madrilenys, amb els quals té un tema pendent.

I és que la derrota patida a la primera volta per 4-0 a Madrid encara cou entre els llistats, que volen rescabalar-se contra un rival que s’hi juga la vida. “No tenim cap ànsia de revenja, però sí una espineta clavada”, assegurava ahir el tècnic llistat, que reconeixia que la derrota “ens va fer molta ràbia perquè si haguéssim guanyat ens hauríem catapultat als primers llocs de la Lliga. Hem vist el partit i, malgrat que no vam fer un bon joc, no vam merèixer aquest resultat. Ells van anar al límit”, va apuntar.

Albert Folguera no podrà comptar amb el sancionat Andreu Tomàs i té l’argentí amb molèsties

L’Alcobendas, que ara mateix està un punt per sobre del descens, està obligat a guanyar a Lleida sinó vol tenir peu i mig a l’OK Plata, ja que els madrilenys juguen les dos últimes jornades de Lliga contra el Liceo i el Barça. “Saben que dels tres partits que els queden, el nostre és el més factible per treure’n alguna cosa positiva, per això vindran a totes. Cal tenir paciència i, sobretot, respectar el rival”, va apuntar Folguera.

Per la seua part, el Vila-sana visita aquesta tarda (15.00) el Cuencas Mineras, penúltim classificat, i esgota així les escasses opcions d’anar a Europa. Les lleidatanes defensen la quarta posició que, a l’inici de Lliga, donava la classificació continental, però aquest bitllet serà per al Voltregà per haver guanyat la Copa d’Europa. L’única via passa per acabar tercer, lloc que ocupa el Gijón, que ahir va perdre a Las Rozas (3-2). En cas de guanyar avui, les del Pla se situarien a només quatre punts de les asturianes, si bé aquestes reben la pròxima jornada el feble Cuencas Mineras abans de tancar la Lliga a Vila-sana. “És molt complicat perquè el Gijón té un partit molt fàcil la pròxima jornada. És una llàstima que aquest any que ens col·loquem quartes no puguem anar a Europa, però el més important és que l’objectiu que ens havíem marcat l’estem a punt d’aconseguir”, va dir el tècnic, Jordi Capdevila, que avui no podrà ser al matx a l’estar fent un curs d’entrenador nacional.

tracking