El campió Sudanell venç el Rosselló

Un jugador del Rosselló disputa la pilota davant la presència de dos rivals.

Un jugador del Rosselló disputa la pilota davant la presència de dos rivals.JOSÉ LUIS CALVO

El Sudanell, ja campió del grup, va guanyar el Rosselló per la mínima (2-1). El conjunt local va acusar les nombroses baixes, però tot i així es va imposar en el tram final del partit. En una primera meitat molt igualada, els dos equips van arribar al descans sense anotar, 0-0. El Sudanell va sortir a buscar el partit a la segona part i, Sentís, en el minut 46, va inaugurar el marcador (1-0). Abad va esperançar el Rosselló dos minuts després, igualant el partit. En un segon temps dominat pel Sudanell, Hernández va fer justícia en el tram final per donar la victòria a un Sudanell que ho va merèixer. El Rosselló va plantar cara fins al final.