EL MILLOREL PITJOR

El Mollerussa se situa cinquè

Un solitari gol de Muñoz al minut 79 dóna els tres punts als homes de Josep Maria Turull || Els locals van superar el Muntanyesa tant en el marcador com a la taula classificatòria

Un jugador local s’escapa dels seus perseguidors en una de les jugades que van tenir lloc ahir al partit entre Mollerussa i Muntanyesa.CARLES MIRANDA

El Mollerussa es va imposar per la mínima al Muntanyesa en un partit amb escasses ocasions i més domini de l’equip visitant (1-0). Des del primer minut del partit, el Muntanyesa es va apoderar de la pilota, mentre els locals intentaven generar perill al contraatac. Els dos conjunts van tenir un parell d’ocasions a la primera part. Els visitants van intentar inaugurar el marcador per mitjà d’Isaac i Patxi, però cap dels dos va ser capaç de superar el porter local (30 i 40).

Per la seua part, el Mollerussa va pressionar als minuts finals del primer temps. Álex Luque va evitar amb una bona intervenció que Ruiz aconseguís l’1-0 (42) i Muñoz, al minut 44, també va ser a prop d’avançar l’equip, però la seua rematada no va veure porteria per escassos centímetres. Amb l’empat sense gols inicial es va arribar a la fi dels primers quaranta-cinc minuts.

A la segona part, la tònica del primer temps no va variar. El Muntanyesa va seguir tenint la pilota, mentre que els locals buscaven un contraatac que sorprengués el Muntanyesa. Al minut 57, una centrada d’Isaac es va anar enverinant, però Joan Marc va evitar el 0-1 amb una gran parada. Patxi va tornar a posar a prova Joan Marc amb una xilena, però el porter local es va mostrar inspirat sota pals i va mantenir la porteria a zero fins al final del duel.

Després d’una ocasió sense conseqüències de Grau al minut 75, va arribar el gol de la victòria per al Mollerussa. Muñoz, amb un potent xut des de fora de l’àrea que es va colar per tot l’escaire, va sorprendre un Álex Luque que no va poder fer res per evitar l’1-0. Als minuts finals, el Muntanyesa va buscar l’empat a base de desplaçaments llargs i a pilota aturada, però l’electrònic ja no es va moure.

Malgrat les baixes que arrossegava l’equip, el Mollerussa va plantar cara a un dels conjunts més potents del grup II de Primera Catalana que, gràcies a la victòria per la mínima d’ahir, va superar a la taula, i ara l’equip dirigit per Josep Maria Turull se situa cinquè amb 53 punts a l’historial, un més que el Muntanyesa.