EL MILLOREL PITJOR

Partit per oblidar del Tàrrega

El Tàrrega va jugar el pitjor matx de la temporada i va caure per la mínima a casa davant del Júpiter || Els dos conjunts es van mostrar molt poc inspirats

El Tàrrega va caure derrotat a casa davant del Júpiter en el pitjor partit de la temporada per als homes dirigits per Edu Berrocal.XAVIER SANTESMASSES

La UE Tàrrega va jugar al Municipal Joan Capdevila Méndez el pitjor partit de la temporada, coincidint amb la festa major de la ciutat, i va acabar perdent per la mínima davant d’un Júpiter necessitat de punts (0-1).

Malgrat que el Júpiter s’hi jugava la permanència, la qual ja va ser aconseguida pel Tàrrega fa diverses jornades, ni un conjunt ni un altre van ser capaços d’elaborar un futbol mitjanament atractiu al llarg dels 90 minuts. De fet, el matx va ser molt dolent en línies generals. La primera acció de perill la va generar el Júpiter. En el minut 22, Coro va perdonar el 0-1 en una ocasió molt clara que no va ser capaç de concretar. La resposta local no es va fer esperar i, tan sols dos minuts més tard, Alberto no va aconseguir per poc l’1-0. Més clara encara va ser l’ocasió que va tenir al 26 Leo, però la seua rematada es va perdre per la línia de fons, llepant el pal de la porteria defensada per Víctor. Aquestes van ser les dos accions més destacables del Tàrrega en tot el xoc.

El primer i únic gol del partit va arribar en el minut 43. El visitant Ruy va aprofitar un ràpid contraatac del seu equip per fer pujar el 0-1 al marcador abans del descans.

La segona part va ser encara pitjor que la primera, especialment per als homes d’Edu Berrocal, incapaços de generar joc ni ocasions davant d’un Júpiter que es va dedicar a tancar-se darrere i conservar el resultat fins al xiulet final. Després d’haver competit i plantat cara en les últimes jornades davant d’equips tan potents com Muntanyesa, Viladecans o Manresa, el Tàrrega va ser del tot irreconeixible davant del Júpiter i va deixar escapar l’ocasió per assentar-se a la zona mitjana alta de la taula classificatòria del Grup II de Primera Catalana.

Després d’aquesta derrotra, els blaugranes es mantenen com a vuitens classificats, amb 44 punts en el seu haver, quatre menys que el Vilanova i la Geltrú i un més que l’EFAC Almacelles. El Júpiter, per la seua part, continuarà una jornada més com a desè a la taula, amb 41 punts, just per sota de l’EFAC. Precisament, el conjunt dirigit per Joan Velasco, que en el seu últim matx va caure derrotat a domicili davant del Vista Alegre per 2-1, serà el pròxim rival d’un Tàrrega que intentarà lluny del seu feu mostrar una millor imatge que la mostrada a casa ahir a la tarda.

Finalment, el Júpiter rebrà al seu camp la Rapitenca, que després de la seua derrota a casa 0-2 davant del Manresa és penúltim classificat amb tan sols 26 punts, i no s’hi jugarà res, ja que va certificar recentment el seu descens matemàtic a Segona Catalana.