HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Triomf còmode del Vila-sana

Les del Pla d’Urgell segueixen quartes

Maria Porta controla una bola davant d’una rival.

El Vila-sana va aconseguir ahir una important victòria a la pista del penúltim classificat, el Cuencas Mineras (1-7), que li permet mantenir-se a la quarta plaça. Les del Pla d’Urgell van ser superiors a les asturianes en tot moment, malgrat que els va costar inaugurar el marcador.

Les de Vila-sana, ahir amb Lluís Rodero a la banqueta, van sortir a pista pressionant la sortida de la bola de les asturianes, una proposta que va generar moltes ocasions per a les lleidatanes que, tanmateix, tenien problemes per materialitzar. D’aquesta forma, el primer gol, obra de Cata Flores, no va arribar fins al minut 11, a partir del qual el domini de les del Pla d’Urgell va començar a donar els seus fruits. Just abans del descans, en el minut 23, la mateixa Flores col·locava el 0-2 en el marcador.

Després del pas pels vestidors, el Vila-sana va sortir disposat a tancar el matx. D’aquesta forma, en el minut 32 el marcador ja era de 0-5, resultat que creixeria fins a l’1-7 final.

D’altra banda, a l’OK Lliga Plata masculina, el Mataró, un dels perseguidors de l’Alpicat, va caure ahir de forma sorprenent davant de l’Arenys i es queda a tres punts dels lleidatans. També va caure dissabte el Manlleu, el segon classificat, per la qual cosa l’Alpicat es manté líder amb un punt de marge sobre els osonencs i dos sobre el Palafrugell i el Taradell, a falta de dos jornades encara per disputar-se.