SEGRE

HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

Cinc lleidatans figuren a la preselecció per al Mundial d'hoquei patins

Victòria Porta i Anna Ferrer, del Vila-sana, amb la selecció absoluta || Sergi Duch (Llista), Aleix Marimon (Igualada) i Jordi Pons (Cadí), amb la sub-19

Victòria Porta.

Victòria Porta.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de cinc lleidatans, dos noies i tres nois, figuren a les preseleccions d’Espanya amb vistes al Mundial d’hoquei sobre patins, que aquest any es disputa en el marc dels World Roller Games, que se celebraran a Barcelona entre el 4 i el 14 de juliol. Victòria Porta i Anna Ferrer, del Vila-sana d’OK Lliga, estan a la llista que ahir va donar a conèixer el seleccionador femení absolut, Ricardo Ares, mentre que tres joves promeses, el porter Jordi Pons, del CH Cadí; Sergi Duch, del Llista; i Aleix Marimon, actualment a l’Igualada, figuren a la preselecció de la sub-19.

Anna Ferrer i Victòria Porta repeteixen. Totes dos ja van estar a la convocatòria per a l’Europeu de l’any passat, si bé la del Pla es va quedar fora després del draft. La portera de Vendrell, que resideix des de fa dos anys a Vila-sana, va acabar alçant el títol europeu a Portugal, i espera mantenir-se a l’equip. “Aquesta és la intenció, encara que serà complicat perquè la competència és gran i mai no se sap. La meua il·lusió és ser a l’equip, més aquest any que és un Mundial i el juguem a casa”, va apuntar. Victòria, per la seua part, confia que la sort li somrigui aquesta vegada. “Lluitaré per això. Aquest any ho veig una mica més factible. Em fa molta il·lusió perquè jugar a casa et motiva més”, va indicar. Les dos es jugaran la plaça en el draft que la federació ha programat l’1 i 2 de juny i Palau de Plegamans. Quant a la sub-19, els tres lleidatans convocats per als entrenaments del 21 al 23 de maig al CAR de Sant Cugat ja saben el que és guanyar medalles. Sergi Duch n’acumula dos (or i plata europees) i espera lluitar per la tercera. “Tant de bo pugui entrar a l’equip definitiu, encara que mai se sap. Ens ho juguem tot a una carta”, assegura. Aleix Marimon, de Bell-lloc però enrolat a l’Igualada, va guanyar l’Europeu sub-17 l’any passat i aquesta convocatòria l’ha agafat per sorpresa. “No m’ho esperava al ser de primer any. Serà complicat perquè la resta són més grans, però lluitaré per això”, va dir. Jordi Pons, que ja va guanyar la plata a l’Europeu sub-17 fa dos anys, va reconèixer que “tenia els meus dubtes d’estar a la llista, però ara que estic dins lluitaré per quedar-me”.

Victòria Porta.

Victòria Porta.SEGRE

Victòria Porta.

Victòria Porta.SEGRE

Victòria Porta.

Victòria Porta.SEGRE

Victòria Porta.

Victòria Porta.SEGRE

tracking