SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

El lleidatà Lluís Cortés renova fins al 2020 com a tècnic del Barça

Dissabte juga la final de la Champions

Lluís Cortés, amb directius del club i de la secció femenina.

Lluís Cortés, amb directius del club i de la secció femenina.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb l’entrenador de l’equip femení, el lleidatà Lluís Cortés, per a la renovació del seu contracte fins al 30 de juny del 2020, amb opció a una temporada més. La renovació es va ratificar ahir mateix a les oficines del Camp Nou, amb la presència del vicepresident esportiu, Jordi Mestre; la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor; el mànager esportiu, Markel Zubizarreta, i el mateix Cortés.

El tècnic de Balaguer, de 32 anys, va assumir la direcció de l’equip el mes de gener passat en substitució de Fran Sánchez, de qui havia estat assistent fins llavors. Després d’acabar segon a la Lliga Iberdrola, el conjunt blaugrana lluitarà aquest dissabte pel seu primer títol de la Lliga de Campions femenina davant de l’Olympique de Lió, que defensarà una corona que ha conquerit en les tres últimes edicions.

“Estic molt preparat. Sempre prometo el mateix: esforç, dedicació i treball”, va assegurar Cortés

“És una setmana molt especial, tant pel partit de dissabte com pel dia d’avui. Estic molt content que el club hagi reconegut el nostre treball a la segona part de la campanya. Estic molt preparat per a la temporada que ve. Sempre prometo el mateix: esforç, dedicació i treball. Intentarem aconseguir tots els èxits que puguem”, va dir en aquest sentit Cortés. Sobre el duel de dissabte, va recordar que estar a la final “ja és un èxit” i va afegir: “Ja que som aquí, intentarem competir-la al màxim i disfrutar d’aquest procés, que per a molts serà molt especial”. Per la seua part, Mestre va explicar les raons de la renovació. “Ha estat per donar estabilitat i continuïtat a un projecte que va agafar a mitges. Hem volgut demostrar que hi ha una confiança en aquest entrenador i en el projecte que ell lidera”, va indicar.

tracking