SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

De Ligt i Griezmann, molt a prop

El Barça prioritza el fitxatge del central holandès, encarrilat després d’una reunió el mes passat a Montecarlo || El davanter francès comunica a l’Atlètic que deixa el club i també es posa a l’abast

Un moment de la presentació, ahir a Cervera, de la Setmana Barça Jugadors.

Un moment de la presentació, ahir a Cervera, de la Setmana Barça Jugadors.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona vol tancar com més aviat millor la plantilla de la temporada vinent i és molt a prop de tancar dos incorporacions de pes, com són el central holandès Matthijs De Ligt i el davanter francès Antoine Griezmann, que ahir va comunicar l’At. Madrid que abandonarà el club a final de temporada.

L’objectiu del club és la incorporació d’un titular per línia, a més de suplents per a jugadors com Ter Stegen –Cillessen no continuarà– i Jordi Alba. El reforç per al centre del camp es va tancar el mes de gener passat amb el fitxatge del també holandès Frenkie De Jong i la prioritat ara és tancar la del defensa, també procedent de l’Ajax, De Ligt.

Segons va explicar ahir Catalunya Ràdio, una delegació formada per Òscar Grau, Pep Segura, Eric Abidal i Ramon Planes es va reunir el dia 12 d’abril a Montecarlo amb el representant del futbolista, Mino Raiola, quan pràcticament s’hauria acordat el fitxatge del jugador, que també pretenen altres clubs. Tanmateix, la presència de De Jong a l’equip hauria acabat de convèncer De Ligt per vestir-se de blaugrana. Malgrat tenir només 19 anys, és titular indiscutible a l’Ajax i a la selecció d’Holanda i es considera una peça bàsica per al Barça del futur.

Pel que fa al davanter, l’opció Griezmann és més factible després que el francès comuniqués ahir a l’Atlètic de Madrid que no seguirà al club. El Barça podria pagar per ell 120 milions, encara que el seu fitxatge és objecte de debat al club, per la negativa que va donar el davanter l’estiu passat, quan va tenir una oferta ferma per fitxar.

tracking