SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

El City pot ser exclòs de la Champions per incomplir el 'fair play' financer

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City.

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Manchester City podria quedar-se sense la Champions League, segons publicava ahir The New York Times. La causa seria que una investigació d’aquest organisme hauria conclòs que el recentment proclamat campió de la Premier League hauria incomplert el fair play financer.

El rotatiu nord-americà explica que la Junta de Control Financer de la UEFA, reunida fa un parell de setmanes a la seu suïssa de Nyon, hauria conclòs que el club anglès hauria violat les regles. La decisió podria fer-se pública aquesta mateixa setmana i el càstig seria un any sense jugar la Champions.

El Manchester City, per la seua part, va publicar ahir un comunicat en el qual nega les acusacions. El club explica que està cooperant “plenament i de bona fe” amb la Cambra d’Investigació del Comitè de Control Financer dels Clubs (CFCB IC). «L’article del New York Times citant “gent familiaritzada amb el cas” és molt preocupant. Això implica que la bona fe del City amb la CFCB IC està fora de lloc o que el procés s’està tergiversant per intenció individual de fer mal a la reputació del club i als seus interessos comercials. O ambdós coses», va explicar.

“Les acusacions d’irregularitats financeres són completament falses”, afegia.

tracking