SEGRE

FUTBOL DIVISIÓ D?HONOR JUVENIL

Miki Massana: "Seguir a la Divisió d'Honor és un símptoma de la bona salut de la base"

Plantilla del Juvenil del Lleida, que seguirà a la Divisió d’Honor.

Plantilla del Juvenil del Lleida, que seguirà a la Divisió d’Honor.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miki Massana, entrenador del Juvenil del Lleida que ha aconseguit que, per segona temporada consecutiva, l’equip es mantingui a la Divisió d’Honor, considera que el fet que l’equip segueixi en la màxima categoria juvenil “és un símptoma que el futbol base té bona salut i que hi ha un treball molt important perquè els jugadors arribin al primer equip ben preparats”.

En una entrevista distribuïda pels canals oficials del club, Massana destaca la “fortalesa mental” que va tenir l’equip després d’un mal començament. “Des de la jornada 2 fins a la 16, és a dir, tota una volta, l’equip no va guanyar i només vam fer 12 punts. Però l’equip va ser capaç de capgirar la situació i continuar creixent”, afegeix el tècnic, que recorda que la seua funció també és la de preparar jugadors per fer el salt al primer equip.

“És la principal raó del nostre treball, que puguem nodrir de jugadors tant el filial com el primer equip. És una de les satisfaccions més grans quan elegeixen algú per entrenar amb el primer equip o per anar convocat”, afegeix.

Pel que fa a la primera plantilla, avui tornen al treball encara que la temporada ja s’ha acabat per a ells. Sobre el futur, està previst començar a planificar-lo a partir de dilluns.

tracking