SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El PSG, rival del Barça per fitxar Griezmann

Les reticències blaugrana podrien decantar el francès a jugar amb Neymar

Griezmann, en un partit davant del Llevant aquesta temporada.

Griezmann, en un partit davant del Llevant aquesta temporada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSG de Neymar és el principal rival del FC Barcelona per fitxar el davanter francès Antoine Griezmann, que dimarts passat va comunicar a l’Atlètic de Madrid la seua intenció de no continuar la pròxima temporada al club matalasser. La seua clàusula de rescissió, que ara és de 200 milions d’euros, baixarà l’1 de juliol a 120 o 130, cosa que el converteix en una de les joies del mercat de fitxatges d’aquest estiu.

L’entorn del jugador ja va fer saber al Barcelona fa uns dies que no seguiria a l’Atlètic, així com la seua disponibilitat per fitxar pel Barcelona. El problema és que part de la junta directiva no li perdona que l’estiu passat, quan era objectiu prioritari blaugrana, va rebutjar fer-ho, cosa que va anunciar a través d’un documental, la qual cosa encara va agradar menys al club i als seguidors blaugrana.

El president de l’Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, afirma que el davanter “tenia un gran futur aquí”

Griezmann, conscient que una part del barcelonisme no veuria amb bons ulls el seu fitxatge, ha començat a buscar altres possibles destinacions i el PSG sembla el més ben col·locat. El germà del jugador, Theo, va penjar ahir en una xarxa social una foto de Neymar, amb la paraula “hola”, encara que la va esborrar. D’altra banda, la seua marxa no ha estat ben acollida pel president de l’Atlètic, Enrique Cerezo, que va dir que, “més que enutjat, estic decebut. Crec que Antoine tenia un gran futur a l’Atlètic, amb grans títols i grans campionats. El problema és que cada persona pensa diferent. Respectem la seua decisió jo i tots els atlètics. Li desitgem tota la sort del món. Uns se’n van i d’altres vindran”, va declarar a Fox Sports. Cerezo va admetre que ha sigut “una sorpresa”. “És una decepció. Si jo hagués sigut el seu conseller, li hauria dit que continués aquí. La vida és lliure i cada un fa el que considera oportú”, va afegir.

tracking