SEGRE

POLIESPORTIU GUARDONS

L'exesquiadora Lindsey Vonn s'endú el Princesa d'Astúries dels Esports

Lindsey Vonn, guanyadora del premi.

Lindsey Vonn, guanyadora del premi.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exesquiadora nord-americana Lindsey Vonn es va afegir ahir al palmarès del premi Princesa d’Astúries dels Esports, tot just tres mesos després de posar fi a una carrera esportiva en la qual durant 19 temporades ha aconseguit el rècord femení de 82 victòries a la Copa del Món. Vuit medalles en els Campionats del Món (dos ors, tres plates i tres bronzes) i un altre or i dos bronzes en les seues quatre participacions olímpiques engrosseixen el currículum d’una esportista decidida, valenta i mediàtica que va haver de guardar els esquís abans de temps per les lesions als genolls.

El jurat del premi va decidir concedir-li el guardó per la seua “excel·lent trajectòria” en els mundials i en els Jocs Olímpics, per la seua “capacitat de superació” i com a “exemple d’esportivitat”.

L’acta, que va ser llegida pel president del jurat, Abel Antón, va destacar l’“extraordinària aportació al món de l’esport” de Vonn, que destaca també “pel seu compromís amb les generacions futures”, a l’haver creat una fundació que porta el seu nom a favor del suport i orientació de les dones joves a través de la transmissió de “valors educatius, esportius i de desenvolupament personal”, va concloure l’acta.

tracking