SEGRE

DEPORTES

Trotacaragol el dia 25 en benefici d'Aspros

Tercera edició de la ruta amb forma de caragol fins a la Seu Vella || A la carrera de 17 km s’afegeix enguany una caminada de 10 km

Participants de la prova no competitiva de la Trotacaragol l’any passat.

Participants de la prova no competitiva de la Trotacaragol l’any passat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fecoll i l’Associació Esportiva Trotallunàtics organitzen el proper dia 25 la tercera edició de la Trotacaragol, una original prova atlètica solidària i no competitiva que discorre per un itinerari a la ciutat que dibuixarà la forma d’un caragol. “El més gran del món”, tal com assegura el seu eslògan de promoció.

La carrera, de 17 km, començarà a les 18.00 hores des del carrer Ton Sirera, just davant de l’institut Gili i Gaya, i finalitzarà a la Seu Vella. Com en els dos anys anteriors, es pot fer el recorregut complet o adherir-se a la carrera en algun dels punts distribuïts per l’itinerari.

Aquest any, com a novetat, s’afegeix una caminada de 10 km que partirà del mateix punt que la carrera, però a les 17.30 hores i amb un traçat en part diferent, però amb la mateixa destinació: la Seu Vella.

La inscripció costa 5 euros i els diners recaptats aniran destinats aquest any a la Fundació Aspros. Els organitzadors esperen aconseguir els 500 participants, i superar en gairebé el doble els 300 de l’any passat.

La festa culminarà cap a les 20.00 hores a la Seu Vella amb una caragolada solidària, organitzada per la Fecoll, al preu de 3 euros la degustació que inclourà caragols i un got de cervesa. La festa estarà amenitzada pel grup musical Xavi Boira & Machín.

tracking