SEGRE

TENIS COMPETICIÓ

L'australià Kyrgios, expulsat de Roma per llançar una cadira a la pista

El tenista australià Nick Kyrgios.

El tenista australià Nick Kyrgios.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tenista australià Nick Kyrgios va ser expulsat ahir del torneig de Roma, cinquè Masters 1.000 de la temporada, al protagonitzar un aldarull durant el seu partit contra el noruec Casper Ruud. A l’inici del tercer i últim set del partit, Kyrgios va reaccionar iradament a una sanció del jutge de cadira per conducta antiesportiva. Va trencar la raqueta contra el terra i posteriorment va agafar una cadira de la banqueta i la va llançar al centre de la pista entre les esbroncades del públic.

El jutge de cadira va decidir expulsar Kyrgios, conegut al circuit ATP per la seua mala educació i falta de respecte envers rivals, jutges i el públic.

En el pla esportiu, tant Rafa Nadal com Fernando Verdasco es van classificar per a quarts, en una doble jornada en què es van disputar dos rondes per recuperar els partits de dimecres, suspesos per la pluja. Nadal va superar 6-0 i 6-1 el francès Jérémy Chardy i per 6-1 i 6-0 el georgià Nikoloz Basilashvili. Verdasco va donar la sorpresa davant de Dominic Thiem (4-6, 6-4 i 7-5) i va guanyar el rus Karén Khatxànov (7-5, 3-6 i 6-3).

tracking