SEGRE

TIR AMB ARC COMPETICIÓ

El Tir Amb Arc Lleida exigeix un espai per entrenar-se

Protestarà demà al Campionat de Catalunya a Pardinyes per la falta d’instal·lacions || Ha preparat el torneig a Puigverd

GP d’Espanya de tir amb arc a les Basses

GP d’Espanya de tir amb arc a les BassesAMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Tir Amb Arc Lleida aprofitarà la celebració del Campionat de Catalunya a l’aire lliure de tir amb arc, demà a Pardinyes, per protestar per la falta d’un espai per entrenar-se, després de mesos de negociacions amb la Paeria, sense que el consistori els hagi ofert una solució. Per això desplegaran una pancarta amb el lema “Volem un camp per a tots els arquers”. Aquest campionat l’han hagut de preparar a les instal·lacions de Puigverd de Lleida.

“Des de fa un any no podem entrenar-nos a l’aire lliure”, explica el president, Simeó Fuentes, que lamenta que “per culpa d’aquesta situació l’any passat ja no vam poder anar al Campionat de Catalunya ni al d’Espanya i ara, gràcies al club i a l’ajuntament de Puigverd de Lleida, que ens cedeix les seues instal·lacions quan en té disponibilitat, hem pogut entrenar-nos una mica, però no prou”, afegeix.

La Paeria els cedeix un espai al pavelló Juanjo Garra, però només els serveix per a la temporada de sala. “Tenim una nena amb moltes possibilitats, però s’entrena a 15 metres quan hauria de fer-ho a 40”, explica Fuentes, que justifica la protesta perquè “s’ha passat per sobre del dret dels esportistes” i arran de la “desatenció i dilació intencionada en el temps de proporcionar-nos un espai”.

El club va demanar les Basses, “però ens diuen que han d’arreglar la zona, cosa que mai fan. Vam sol·licitar compartir la instal·lació de Pardinyes, però el club ens va demanar diners, cosa a la qual ens vam negar, i després ens donaven molt poques hores”, afegeix. Considera que, amb la negativa a compartir la instal·lació amb el Club Tir Amb Arc Pardinyes, s’incompleix el conveni de cessió del camp, que en un dels seus punts diu que “el CTA Pardinyes facilitarà als socis federats dels clubs de tir amb arc de la ciutat l’ús de les instal·lacions”, cosa que, segons denuncien, no succeeix.

tracking