SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS FEMENINA/PRIMERA DIVISIÓ

“Guanyar o perdre no és el final”

El tècnic lleidatà del Barça femení Lluís Cortés ressalta que la final d’avui davant del Lió “és un premi” que ha de tenir continuïtat || Per al balaguerí, “el rival és fort, però no invencible”

Lluís Cortés, ahir durant la roda de premsa prèvia a la final d’avui.

Lluís Cortés, ahir durant la roda de premsa prèvia a la final d’avui.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador lleidatà del FC Barcelona femení, Lluís Cortés, va assegurar ahir que guanyar o perdre la final de la Lliga de Campions davant de l’Olympique Lyonnais, prevista per avui (18.00 hores) a Budapest, “no és el final del procés” sobre el gran creixement del futbol femení, tant en el mateix club blaugrana com en el panorama europeu. “Arribar fins aquí és un premi, és un reconeixement al treball fet durant la temporada. Però no és el final del procés, i això tampoc dependrà de si guanyem o perdem la Champions. Fa uns anys, el club va apostar per invertir en aquesta secció i arribar a la final reconeix el bon treball”, va comentar Cortés.

“Estic molt content perquè les sensacions són molt bones. Hem fet dos setmanes de preparació específica per a aquesta final. A falta de 24 hores, queda un pas petit més, que és acabar l’entrenament i entrar amb bones sensacions a l’estadi”, va afegir el tècnic balaguerí. “Això ens col·loca dalt del futbol europeu i aquesta final pot marcar la història, però a partir de diumenge hem de continuar treballant”, va agregar l’entrenador blaugrana.

L’exmitjancer lleidatà va dir que si el francès fitxa “no trepitjaré més el Camp Nou”

A més, Cortés va descriure l’Olympique com “un equip molt fort que ha guanyat les últimes tres Champions” i va recordar que “han guanyat cinc de les últimes deu edicions” de l’esmentat torneig.

Malgrat el teòric favoritisme de les franceses, Cortés es va mostrar optimista. “L’Olympique té molt bon nivell col·lectiu, però no és invencible. Les possibilitats estan al 50%, qualsevol pot guanyar i nosaltres intentarem decantar el partit a favor nostre”, va concloure.

tracking