SEGRE

DEPORTES

Domini local i basc a la Copa d’Espanya de la Seu

Cadí i At. Sant Sebastià marquen els millors temps a les classificatòries || La cita reuneix gairebé 200 palistes al Parc del Segre

Pol Ferrer, del Cadí, va passar el tall i avui disputarà les semifinals de C1 júnior.

Pol Ferrer, del Cadí, va passar el tall i avui disputarà les semifinals de C1 júnior.NORBERT AGUILERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc del Segre de la Seu d’Urgell va obrir ahir la tercera cita de la Copa d’Espanya d’eslàlom, que va tenir els palistes lleidatans i bascos com a grans protagonistes. El Cadí Canoe Kayak i l’Atlètic Sant Sebastià van marcar els millors temps de les classificatòries en la majoria de categories, que avui veuran els seus guanyadors.

En canoa, la urgellenca Núria Vilarrubla va firmar el primer lloc en sèniors, seguida de la irundarra Klara Olazabal, mentre que l’olímpic Ander Elosegi va dominar en homes, seguit pel lleidatà Miquel Travé. En júniors es va imposar Dani Pérez, del CP Penedo gallec, seguit de l’urgellenc Pau Etxaniz, mentre que un altre palista del club de Lugo, Brais Caride, va guanyar en cadets.

En caiac tampoc no hi va haver sorpreses i Maialen Chourraut va imposar la seua llei guanyant amb autoritat el seu pas a les semifinals d’avui a la categoria absoluta, batent la jove pontsicana Laia Sorribes, del Nàutic Mig Segre. En K1 homes, el més ràpid va ser un altre olímpic, el donostiarra Samuel Hernanz, mentre que l’urgellenc Pau Etxaniz es va exhibir en júniors, davant del seu company del Cadí Adrià Moyano. En noies, Anna Barroso, del club amfitrió, va ser segona després de la basca Xanet Etxarri. Avui es disputaran totes les finals.

tracking