El Barça es rendeix al favorit

L’equip del balaguerí Lluís Cortés és atropellat pel Lió durant la primera mitja hora, en la qual ja perdien 4-0 || És el sisè títol de la Champions i quart consecutiu de les franceses

Les blaugranes, amb la medalla de subcampiones d’Europa, saluden l’afició que va viatjar a Budapest.FC BARCELONA FEMENÍ TWITTER

El Barça femení de l’entrenador lleidatà Lluís Cortés no va poder continuar fent història a la Lliga de Campions, al ser apallissat pel gran dominador de la competició, l’Olympique de Lió (4-1), en un partit en què va sobresortir per sobre de totes les jugadores la vigent Pilota d’Or, la noruega Ada Hegerberg, autora de tres gols.

Les blaugranes ja estaven sota avís del vendaval que se’ls podia venir a sobre i que al final es va confirmar en mitja hora letal, quan va rebre els quatre gols. El quadre francès no va defraudar, va mostrar un potencial molt superior al rival, de forma no només va sentenciar el partit, sinó que torna a exhibir múscul en l’historial de la Lliga de Campions per quart any consecutiu, i sisè en total.

L’Olympique és el gran equip femení d’Europa en l’actualitat i ahir es va regalar un tiberi davant d’un innocent equip blaugrana, que malgrat gaudir de quatre clares ocasions per marcar es va veure desbordat en gairebé totes les facetes, però especialment al sentir-se incapaç de frenar el potencial d’Ada Hegerberg, una ariet letal que va convertir en gol gairebé tot el que va tocar.

Abans que comencés el festival de l’equip francès, el Barça va tenir una ocasió clara de gol en el minut 4, quan l’anglesa Duggan va decidir jugar-se-la en un xut que va acabar desviat. A l’acció de rèplica, el Lió va obrir el marcador en el minut 6, al culminar Marozsan en gol un contraatac. Nou minuts després, va arribar el segon gol francès, obra de Hegerberg, a l’avançar-se en una centrada des de la banda.

Va tornar a ser una altra acció per la banda la que va sentenciar al Barcelona en el minut 20, quan la noruega va connectar un altre cacau. El quart, a la mitja hora de partit, el va tornar a marcar Hegerberg.

El Barça va saber contenir el seu rival en els primers vint minuts del segon acte i dominar amb cert ordre l’espai, per dur la pilota cap endavant, fins que acabava diluït quan intentava entrar a l’àrea de les franceses. La capitana Vicky Losada va tenir una gran ocasió amb una vaselina que se’n va anar lleugerament fora. El conjunt blaugrana va arribar a embastar quatre clares ocasions sense cap encert. No obstant, el premi de consolació va arribar en el 89 (4-1), quan Oshoala va definir amb encert en un xut ras que va entrar sota els peus de la porterra francesa.

D’altra banda, Lluís

C

ortés es va mostrar ambiciós de cara al futur immediat: “L’any que ve hem de demostrar que hem après d’aquesta derrota. Estic segur que veurem un Barça més preparat i espero tornar a jugar la final, la qual cosa seria un èxit.”

Cortés: “Espero que tornem a jugar la final el proper any” El tècnic balaguerí del Barça, Lluís Cortés, va dir després del partit: “La sensació és rara, perquè estem contents malgrat la derrota. Era un premi, perquè no entràvem en cap quiniela i el camí no ha sigut fàcil. El que ocorre és que el Lió està dos o tres esglaons per sobre de la resta de rivals.”