SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Màrquez atrapa Rossi

El lleidatà firma la ‘pole’ a Le Mans i empata amb l’italià a 55, a només tres de Doohan, el líder absolut || Àlex Màrquez sortirà avui tercer en Moto2

Màrquez mostra com va quedar el vestit després de la caiguda d’ahir.

Màrquez mostra com va quedar el vestit després de la caiguda d’ahir.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda) va aconseguir ahir la pole position per al Gran Premi de França d’avui, la tercera que assoleix en el que va de temporada i la número 55 en MotoGP, amb la qual iguala l’italià Valentino Rossi (Yamaha). Ara el lleidatà, que suma ja 83 millors classificacions d’entrenaments comptant totes les cilindrades, està a tan sols tres poles del rècord absolut a la categoria reina, que ostenta l’australià Mick Doohan amb 58.

Tot això després d’una sessió en la qual el líder del Mundial es va refer d’una caiguda en el revolt 6 que no li va impedir marcar el millor crono de la sessió, establert durant el primer tram de la Q2. La primera línia la van completar l’italià Danilo Petrucci (Ducati) i l’australià Jack Miller (Ducati), segon i tercer, respectivament.

Així, les Ducati van evidenciar les seues bones sensacions a Le Mans colant-se tres al Top 4 de la segona tanda de la sessió de qualificació. Andrea Dovizioso, també a cavall d’una màquina de la fàbrica transalpina, començarà quart.

Quant a la resta d’espanyols, Jorge Lorenzo (Repsol Honda) iniciarà la prova vuitè, just davant d’Aleix Espargaró (Aprilia), i Maverick Viñales (Yamaha) sortirà onzè, al costat d’un Pol Espargaró (KTM) que va caure en el mateix revolt que Màrquez i no va poder marcar temps, de forma que començarà dotzè.

Entre els que no van aconseguir superar la Q1 van quedar Joan Mir (Suzuki), divuitè; Àlex Rins (Suzuki), dinovè, i Tito Rabat (Ducati), vintè.

En Moto2, Àlex Màrquez sortirà des del tercer lloc de la graella. El de Cervera es va quedar a mig segon de Jorge Navarro, que va sumar la segona pole consecutiva, mentre que en Moto3 el més ràpid va ser el britànic John McPhee.

Resta importància a la caiguda i diu haver “aconseguit l’objectiu” Marc Màrquez va restar importància a la seua caiguda, que al final no va afectar en el resultat. “Quan comença a ploure passen aquestes coses”, va advertir, per afegir: “Ha sigut una caiguda lleu. L’important és que hem aconseguit l’objectiu, que era la primera línia i, a més, amb la pole.” “Ha sigut un d’aquells dies complicats en què no només es tracta de prémer l’accelerador, sinó d’entendre la situació, saber l’estratègia i arriscar”, va recalcar. Al fet d’haver igualat les poles de Rossi a la categoria reina, va comentar: “Tots aquests números són un bon senyal i la pole sempre ha sigut un dels meus punts forts; 55 poles no són gens fàcils d’aconseguir, encara que espero que en puguem aconseguir moltes més perquè tinc 26 anys i encara queda projecció.”

Màrquez mostra com va quedar el vestit després de la caiguda d’ahir.

Màrquez mostra com va quedar el vestit després de la caiguda d’ahir.REPSOL MEDIA

Màrquez mostra com va quedar el vestit després de la caiguda d’ahir.

Màrquez mostra com va quedar el vestit després de la caiguda d’ahir.REPSOL MEDIA

tracking