SEGRE

BÀSQUET COPA CATALUNYA

Massa campió

El CB Lleida planta cara al Viladecans però acaba cedint a les semifinals pel títol || Jugarà avui pel tercer lloc davant de l’Almeda, subcampió

El CB Lleida va comptar amb el suport de prop d’un centenar d’aficionats a les grades de les Comes.

El CB Lleida va comptar amb el suport de prop d’un centenar d’aficionats a les grades de les Comes.CB LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ekke Lleida no va poder donar ahir la sorpresa en semifinals de la Copa Catalunya i va caure davant del campió de la fase regular, un Viladecans que va complir els pronòstics (66-55) i avui disputarà la final davant el GEiEG. Per la seua part, l’equip d’Albert Puig jugarà contra l’Almeda, el subcampió, pel tercer lloc a les 10.15.

L’inici del matx va estar marcat per la igualtat, fins que a mitjans del primer parcial va entrar Marta Guerrero a la pista. Les segones opcions van donar al Viladecans una renda de 8 punts (17-9), però Puig va reaccionar amb un temps mort i el CB Lleida va tornar al partit ajustant el marcador (17-13). Les rotacions en el quadre lleidatà es van traduir en una nova escomesa del Viladecans, que va superar els 10 punts de diferència (27-17), cosa que va obligar Rous Tous a tornar a pista. Amb Paula Ibáñez van protagonitzar una nova reacció de les lleidatanes, però les del Baix Llobregat van marxar al descans amb un lleuger avantatge (35-29) amb un triple sobre la botzina de Guerrero. Casanovas va obrir la segona meitat amb un altre triple i el Viladecans va començar a posar les bases del triomf, assolint diferències superiors als 10 punts (46-33). Les barcelonines es van mantenir rondant aquest marge fins al final del tercer quart. El CB Lleida no va abaixar mai els braços malgrat la diferència en el marcador i va continuar lluitant, malgrat el domini del rebot del rival. Un contraatac de les rogetes va suposar el 62-53 i va obligar el Viladecans a treballar al màxim, sense perdre la concentració. Guerrero, una de les jugadores claus del partit, va ser la que va acabar sentenciant el duel a favor de les barcelonines i classificant el seu equip per a les fases finals d’ascens a la Lliga Femenina 2.

tracking