TEMPS EXTRA PIRAGÜISME

El Cadí domina la Copa d'Espanya

Gerard Encuentra

La prova va reunir gairebé 200 palistes a la tercera cita del certamen.

La prova va reunir gairebé 200 palistes a la tercera cita del certamen.NORBERT AGUILERA

El Cadí Canoe Kayak es va anotar la victòria en la tercera cita de la Copa d’Espanya d’eslàlom, disputada aquest cap de setmana al Parc del Segre de la Seu d’Urgell davant de prop de 200 palistes. Els representants urgellencs van aconseguir un total de 1.511 punts pels 1.443 que va totalitzar l’Atlètic Sant Sebastià, mentre que el Santiagotarrak d’Irun va completar el podi per equips amb 747 punts. El Nàutic Mig Segre de Ponts es va classificar en la novena posició amb 169 punts i l’Associació Esportiva Pallars va acabar desena, amb 131.

A nivell individual, van brillar Núria Vilarrubla i Miquel Travé. L’excampiona d’Europa es va imposar en C1 davant de la irundarra Klara Olazabal, mentre que el doble campió mundial júnior va fer el mateix en nois, superant el segovià David Burgos. Travé també va aconseguir la tercera posició en K1, categoria en la qual es va imposar l’olímpic donostiarra Samuel Hernanz. En dones, victòria esperada de Maialen Chourraut, que va superar la urgellenca Marta Martínez i la pontsicana Laia Sorribes.

En la categoria júnior van brillar Pau Etxaniz, que es va anotar la victòria en canoa, i Adrià Moyano, que va fer el mateix en caiac, tots dos del Cadí, mentre que el també urgellenc Carles Juanmartí, olímpic als Jocs de Sydney 2000 i Atenes 2004, es va imposar en K1 veterans.