FUTBOL COPA CATALUNTA FEMENINA

L'AEM avança a la Copa

La lleidatanes s’enfrontaran al Riudoms en la propera eliminatòria del torneig || El Pardinyes i el Verdú cauen eliminats a la primera fase

Marta García, del Pardinyes, intenta desfer-se de la defensa de dos rivals del Sant Gabriel.MAITE MONNÉ

L’AEM va superar ahir el Sant Gabriel per la mínima (0-1) i va passar a la següent ronda de la Copa Catalunya femenina, on s’enfrontarà precisament al botxí del Verdú, el Riudoms, que va eliminar les de l’Urgell després de superar-les per 0-3. Tampoc va aconseguir passar ronda el Pardinyes, que va caure per 1-2 davant del Sant Gabriel.

L’AEM, que feia un mes que no competia i que arribava amb sis jugadores del filial, va sortir sense confiances davant d’un Levante Las Planas (0-1) que venia amb molt més ritme després d’haver aconseguit el retorn a Segona Nacional la setmana anterior. El partit va estar molt igualat i va acabar decidint-se amb una bona jugada de Pixu, que a la primera ocasió que va tenir va batre la portera visitant després de superar per velocitat les seues defensores.

Per la seua part, el Pardinyes, ahir amb Quico Justribó a la banqueta després de la marxa de Vidal Agné, va acusar les múltiples baixes i lesions en un partit contra el Sant Gabriel (1-2) en el qual va controlar la possessió de la pilota però li va faltar intensitat i encert de cara a porteria. Laura Abad va avançar les lleidatanes als 20 minuts, però a la segona meitat les barcelonines van remuntar amb un xut creuat al 55 de Maria Isabel Martín i una bona jugada per la banda que va culminar Vanesa Obis al minut 72.

El Verdú, per la seua part, va caure golejat davant d’un Riudoms (0-4), que ja a la primera meitat es va col·locar amb tres gols d’avantatge amb dianes de Marina Llurba, Marta Líria i Joana Roig. Només començar la segona part passat el descans, Laura Garrit va ampliar la golejada amb el 0-4.