La punteria dóna la victòria a la Seu

El Tremp, malgrat lluitar i intentar-ho en tot moment, no va estar encertat de cara a gol

Foto d’Andreu i Lluís Tomàs, Oriol Ruiz i Àlex Tordecillas amb el primer equip del Tremp el dia del seu homenatge.SEGRE

La Seu puja provisionalment a la tercera plaça al derrotar el Tremp a domicili en un partit igualat, però que es va decantar pel que més encertat va estar. El matx va començar de cara per als visitants, que es van avançar en els primers minuts gràcies al gol de Del Águila (1-0, 8). El Tremp va provar de reaccionar, però es va arribar al descans amb aquest resultat. A la segona meitat, Peña va ampliar el marcador per a la Seu (0-2, 58’), mentre que els locals seguien sense fortuna en la recerca del gol malgrat el gran afany. Finalment, Escolà va sentenciar el partit amb el tercer a favor dels visitants (0-3, 79), que van estar molt encertats durant tot el duel, a diferència del Tremp, que va arribar fins i tot a fallar un penal.