SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Gual confirma contactes amb el Llista i no descarta fitxar

“Em va trucar Folguera i em va dir que comptava amb mi”, assegura el blaugrana

Marc Gual va saludar Albert Folguera al finalitzar el partit de diumenge passat.

Marc Gual va saludar Albert Folguera al finalitzar el partit de diumenge passat.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Gual, una de les estrelles del FC Barcelona, amb què ha conquerit vint-i-quatre títols en les vuit temporades que porta defensant aquests colors, va confirmar contactes amb el Lleida Llista de cara a la pròxima campanya. “Tinc una bona relació amb l’Albert [Folguera], és un grandíssim entrenador, i no puc amagar que em va trucar per veure què tenia pensat fer la pròxima temporada, perquè comptava amb mi. Estic molt agraït per la trucada. També em va trucar el president [Enric Duch]”, va reconèixer el barceloní a SEGRE al finalitzar el partit que aquest diumenge passat va jugar a l’Onze de Setembre i que el Barça va guanyar per 4-9.

El de Sant Sadurní d’Anoia, de trenta-vuit anys, acaba contracte amb el club blaugrana al final d’aquesta temporada i no descarta començar una nova aventura a Lleida si no renova contracte amb el Barça. “El Llista és un club molt seriós que està fent molt bé les coses des de fa anys. Ja es veurà què acaba passant al final, però la veritat és que estic molt agraït que m’hagin trucat”, va afirmar en aquest sentit Gual, que té certa vinculació amb Lleida, no en va la seua dona és del Palau d’Anglesola.

El fitxatge de Gual, si finalment es concreta, seria tota una bomba per al Lleida Llista i li permetria pal·liar la marxa d’un dels seus referents, el francès Roberto Di Benedetto, que amb el seu germà Bruno recalaran a final de la temporada al Liceo de la Corunya. Al marge dels dos jugadors gals, s’ha confirmat també la baixa de l’asturià César Candanedo, que fa unes setmanes es va comprometre amb el Bassano italià.

Tot i que per ara no s’ha oficialitzat cap fitxatge, el club ja té un acord amb l’argentí Mauro Giuliani, de vint-i-cinc anys i que milita actualment al Concepción del seu país. El davanter de San Juan ja sap el que és jugar a la Lliga espanyola. La seua primera experiència la va viure a les files del Calafell, de l’OK Lliga, la temporada 2015-2016, i l’any passat va defensar els colors del Vilafranca al tram final de Lliga de Primera divisió. Ara el Llista està buscant, almenys, un parell de reforços més.

Andreu Tomàs i Cañellas, amb la Catalana al torneig de Wuppertal

La Federació Catalana de Patinatge va fer oficial ahir la llista de convocats per representar Catalunya al torneig internacional de Wuppertal (Alemanya), en la qual figuren dos jugadors del Lleida Llista: Andreu Tomàs i Joan Cañellas.

tracking