SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Lafuente amplia el contracte amb el Força Lleida

Dos anys més, que s’uneixen al que ja tenia, així que acabarà el 2022 || El club vol que jugui i podria cedir-lo a un LEB Plata

Lafuente ha jugat aquesta temporada 12 partits amb l’ICG.

Lafuente ha jugat aquesta temporada 12 partits amb l’ICG.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Lafuente, de la base, que té contracte en vigor amb el Força Lleida la pròxima temporada, ha arribat a un acord amb el club per ampliar la vinculació amb el club dos campanyes més, fins al juny del 2022. És el segon contracte que firma l’escorta lleidatà en menys de tres anys i confirma la bona evolució que està tenint des que va acabar de júnior. Aquesta última temporada ha estat a cavall del primer equip de l’ICG Lleida i l’Ilerdauto Pardinyes, en què ha estat una de les peces clau per aconseguir el cap de setmana passat l’històric ascens a LEB Plata.

Aquesta última temporada ha intervingut en dotze encontres, especialment al tram final de la Lliga per cobrir la marxa de Sergi Quintela al Breogán, que va fer de mitjana 1,1 punts, 0,5 rebots i 0,8 assistències en els sis minuts que ha jugat de mitjana.

Lafuente, que va debutar en LEB Or fa tres temporades quan encara era júnior, ha acabat sent el segon màxim anotador de l’Ilerdauto Pardinyes, amb una mitjana de 13,5 punts, només superat pel nord-americà Wendel Davis. També ha aportat una mitjana de tres rebots, dos assistències, una recuperació i 13,2 punts de valoració.

La idea del Força Lleida és que la pròxima temporada gaudeixi de minuts de joc, una cosa que presumiblement no tindrà si es queda en la dinàmica de primer equip, de manera que s’està valorant seriosament l’opció d’una cessió a un equip de LEB Plata. En el cas que el Pardinyes aconseguís els suports econòmics per poder assumir la plaça d’ascens que han aconseguit, seria una opció ideal, ja que l’equip podria continuar estant vinculat al Força Lleida.

Pel que respecta als també del planter Jordi Bergadà i Víctor Vinós, els dos tenen encara una temporada més de contracte.

El club, entre els premiats pels Special Olympics El jurat dels desens Premis Nacionals Special Olympics Catalunya, que s’atorgaran el pròxim dia 15 de juny, ha guardonat, entre d’altres, el Força Lleida, que rebrà el premi al compromís solidari per haver estat el primer club de la província de Lleida que ha creat una secció amb persones amb discapacitat intel·lectual. Des de fa anys compta amb un equip que juga als Campionats de Catalunya.

tracking