SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Coutinho torna al treball i estarà a punt per a la final

Ter Stegen serà baixa a la Copa contra el València pels problemes al genoll

Ter Stegen tampoc serà a la final de la Copa del Rei.

Ter Stegen tampoc serà a la final de la Copa del Rei.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El brasiler Philippe Coutinho, lesionat el dia 12 de maig amb una elongació muscular, va tornar ahir als entrenaments amb la plantilla del Barcelona, per la qual cosa tot apunta que, a dos dies per a la final de Copa del Rei, si no hi ha contratemps, estarà disponible per al tècnic Ernesto Valverde. Coutinho es va lesionar en el duel contra del Getafe i després les proves van confirmar que tenia una elongació a la cuixa esquerra. En aquell partit, el brasiler va ser esbroncat pel públic després de l’actuació a Liverpool a la Champions. El davanter va fer part del treball amb el grup.

Just fa un parell de dies, un altre dels jugadors lesionats, Arthur Melo, també es va entrenar amb normalitat amb l’equip, per la qual cosa tot apunta que els dos estaran disponibles per aquest dissabte. El que no va participar en la sessió va ser el defensa francès Jean-Clair Todibo, segons va informar el club a causa d’un “malestar general”. En la sessió van participar els jugadors del filial Iñaki Peña, Moussa Wagué, Oriol Busquets, Riqui Puig, Carles Pérez i Abel Ruiz.

Per la seua banda, el que segur que no serà al partit d’aquest dissabte amb el València, serà el porter Ter Stegen. Encara que no hauria estat titular, ja que la Copa del Rei la disputa Cillessen, el porter alemany tampoc estarà convocat, ja que no ha superat les molèsties que arrossega des de fa uns dies al genoll dret.

Aquesta va ser la causa per la qual el porter alemany tampoc va poder jugar l’últim partit de Lliga, en el qual el Barcelona va empatar 2-2 al camp de l’Eibar. El porter suplent a la final de dissabte serà el del Barcelona B Iñaki Peña.

tracking