SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista lliga Marc Palazón

El club ha arribat a un principi d’acord amb el defensa del Girona, de vint-i-tres anys i format a la base del FC Barcelona || Busca un tercer reforç i ha de resoldre el futur de Xixi Creus

Marc Palazón, pugnant amb Oruste en el partit d’aquesta temporada a l’Onze de Setembre.

Marc Palazón, pugnant amb Oruste en el partit d’aquesta temporada a l’Onze de Setembre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Llista ha arribat a un principi d’acord amb el defensa Marc Palazón, actualment al Citylift Girona, per reforçar la plantila la temporada que ve. El jugador de Sentmenat, de 23 anys i format a la base del FC Barcelona, vindria a cobrir la plaça que deixarà vacant César Candanedo, que ja s’ha compromès amb el Bassano italià per les dos pròximes temporades.

Palazón es va iniciar a l’HC Sentmenat i després va passar al Caldes, on va aconseguir un campionat i subcampionat de Catalunya i d’Espanya. Durnat la segona temporada com a infantil el va fitxar el Barça, on va estar-se durant sis temporades, i va aconseguir dos campionats més de Catalunya i d’Espanya, els dos seguits en categoria júnior, i amb el Barça B va guanyar la Copa Princesa. A la campanya 2016-2017 va debutar oficialment a la primera plantilla blaugrana.

El Girona es troba immers en la lluita per la permanència a dos jornades per al final

La temporada passada va recalar al Girona, amb el qual va disputar la Copa del Rei, i va caure a quarts de final precisament contra el Barça. Aquest any ha marcat sis gols i ha donat tres assistències, però el seu equip es troba lluitant per la permanència, ja que ocupa posicions de descens a dos jornades del final.

Palazón s’unirà al davanter argentí Mauro Giuliani, de 25 anys i amb qui el Llista també té un principi d’acord. El fill de l’exseleccionador argentí Darío Giuliani milita actualment al Concepción del seu país, si bé anteriorment havia jugat a les files del Calafell, de l’OK Lliga, la temporada 2015-2016, i l’any passat al Vilafranca, a Primera divisió.

El Lleida Llista està buscant un altre jugador al mercat, que podrien ser dos en funció de com es resolgui el futur de Jordi Xixi Creus, que podria continuar una temporada més o penjar els patins.

tracking