SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista s'interessa per Grau, del Lloret, i Mangas, del Vic

Xixi Creus té un peu i mig fora del club i no se’n descarta la retirada

Àlex Creus defensa Bruno en un partit d’aquesta temporada.

Àlex Creus defensa Bruno en un partit d’aquesta temporada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista continua treballant en la confecció d’una plantilla que la temporada que ve tindrà una important renovació. A les baixes ja conegudes dels germans Roberto i Bruno Di Benedetto, que recalaran al Liceo, i de l’asturià César Candanedo, que ha fitxat pel Bassano italià, se’n podria unir una quarta, la del veterà Jordi Xixi Creus, que a l’octubre complirà 38 anys. L’heroi que va donar al club la primera Copa CERS de la seua història fa dos anys, a l’anotar l’últim penal de la final, té molt complicat seguir al club, on tindria menys protagonisme que aquestes dos últimes temporades, i tot apunta que la setmana que ve podria anunciar, fins i tot, la retirada.

Per la seua banda, el club segueix amb les gestions i, després de lligar el davanter argentí Mauro Giuliani i el defensa del Girona Marc Palazón, amb els quals té un principi d’acord, ara s’ha interessat per Àlex Grau, del Lloret, i Aniol Mangas, del Vic, dos equips que actualment lluiten per mantenir-se a l’OK Lliga.

Àlex Grau, de 23 anys, porta les últimes tres campanyes al Lloret, on ha coincidit amb els seus germans Lluís, encara a l’equip, i Marc, que la temporada passada va recalar al Noia. En aquesta Lliga ha marcat sis gols i ha donat quatre assistències. Aniol Mangas, per la seua part, es va formar a l’Olot, d’on és natural, i va recalar posteriorment al Mataró, amb el qual va ascendir a l’OK Lliga la campanya 2013-2014. Va jugar un any a la màxima categoria amb el quadre barceloní i a la següent va fitxar per l’Alcoi, on va estar també una campanya, i després va passar al Manlleu, on va coincidir amb el lleidatà Gerard Folguera, actual segon porter del Llista. Aquesta temporada és la seua primera al Vic, amb el qual ha marcat set gols i ha donat dos assistències.

Paral·lelament, el Lleida Llista busca un reforç de nivell, però fins ara ha vist com se li escapaven les dos primeres opcions, Marc Gual i Marc Coy. El blaugrana va ser el primer amb qui va contactar Albert Folguera, i fins i tot es va negociar amb el Barça una possible cessió durant una temporada, però finalment el barceloní ha decidit retirar-se, com va anunciar aquest dimarts. L’altra opció que va estudiar el club va ser la del jugador del Liceo Coy, de 32 anys, i que aquesta campanya porta marcats quinze gols, però el de Cerdanyola està a un pas de fitxar per un club italià.

Àlex Creus defensa Bruno en un partit d’aquesta temporada.

Àlex Creus defensa Bruno en un partit d’aquesta temporada.SEGRE

tracking