SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Tres futbolistes i dos tècnics del Balaguer reclamen 15.960 euros de temporades anteriors

Tres futbolistes i dos tècnics reclamen 15.960 euros de temporades anteriors

Membres de la Junta del Balaguer, durant l’assemblea que van celebrar el mes de juny passat.

Membres de la Junta del Balaguer, durant l’assemblea que van celebrar el mes de juny passat.JOAN BOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres exfutbolistes i dos extècnics del CF Balaguer han presentat una demanda contra el club, al jutjat de primera instància número 2 de Balaguer, en la qual reclamen un deute conjunt de 15.960 euros. Els cinc creditors han decidit portar el club al jutge després que tots els intents que han fet per cobrar aquesta quantitat hagin resultat infructuosos. L’actual junta directiva al·lega que es tracta d’un deute anterior a la seua arribada al club. Les dos parts han estat citades a una audiència prèvia, que s’ha fixat en aquest jutjat el proper 5 de juny. És un tràmit previ a la fixació del judici.

El deute es remunta a l’any 2013 i els que reclamen són els futbolistes Juanjo Tenorio, Iban Parra i Ferran Rius, l’extècnic Joan Roca i Luis Miquel Jiménez, que aquell any va exercir de preparador físic. Els cinc van decidir presentar una demanda després que a les negociacions amb la directiva no aconseguissin arribar a cap acord. Encara que l’actual junta, que presideix Antonio Ayguadé, al·lega que es tracta d’un deute anterior, a l’assemblea general extraordinària que va convocar el mes de març passat, per fer una valoració de la situació esportiva en què es trobava el club, un dels punts de l’ordre del dia feia referència a l’esmentada demanda. Davant dels socis, la junta va explicar que no tenia intenció de fer-se càrrec d’un deute que entenen que no és seu i els va remetre a anar als jutjats, cosa que els afectats ja han fet. En aquesta mateixa assemblea, Ayguadé va explicar que quan va entrar al club, fa quatre anys, s’havia trobat amb un deute de 150.000 euros i que en aquest temps l’havia reduït a una mica menys de 50.000 euros.

Pel que fa a l’àmbit esportiu, la temporada ha estat nefasta per al Balaguer, que ha descendit a Segona Catalana després d’haver tingut quatre entrenadors per primera vegada en els 102 anys d’història del club. Ayguadé va convocar eleccions després de la celebració d’aquesta assemblea i la seua va ser l’única candidatura, per la qual cosa el mes d’abril passat va ser reelegit per quatre anys més al capdavant de l’entitat. El seu principal objectiu ara és tornar el Balaguer a la Primera Catalana.

tracking