SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

El Barça busca el doblet

Valverde aposta per mantenir el seu estil a la final d’avui amb el València, “una ocasió increïble” per a l’entrenador blaugrana || “No canviaria gairebé res del partit a Liverpool”, va dir el tècnic

Ernesto Valverde va dirigir ahir l’últim entrenament abans de la final de Copa amb el València.

Ernesto Valverde va dirigir ahir l’últim entrenament abans de la final de Copa amb el València.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Barça, Ernesto Valverde, va dir ahir que han d’afrontar la final de Copa d’avui (21.00, La 1) davant del València amb enteresa malgrat la decepció que va suposar l’eliminació a les semifinals de la Lliga de Campions i va assenyalar que no poden “posar el cap en un forat”, apel·lant a la importància d’un nou doblet. “Quan tens una patacada és dur, però cal afrontar les coses amb enteresa, no es pot amagar el cap sota l’ala i sortir del mapa. Tenim la possibilitat d’aconseguir un títol. És una oportunitat increïble per guanyar un doblet una altra vegada”, va afegir. Valverde no es va mostrar preocupat pel seu futur. “El club sempre ha respectat la meua feina, jo estic encantat. Els entrenadors sabem que ens l’estem jugant i som part de l’espectacle”, va manifestar sobre el seu futur després de la final d’avui amb el València.

A més, va recordar l’eliminació inesperada d’Anfield, de la qual l’equip es fa responsable. “Treus moltes conclusions i penses moltes coses. Crec que, de la mateixa manera que de vegades es pensa que podries haver canviat coses, en aquesta ocasió no ho tinc clar. Sí que hauria canviat no posar Dembélé el dia del Celta, que es va lesionar als 30 segons. Al segon temps vam caure i no ens vam aixecar, això ens ho hem de mirar”, va subratllar. Entre les coses que hauria canviat en aquell partit, no es troba el plantejament, que repetirà avui a la final. “El que havíem de fer era atacar, i més tenint en compte com és el meu equip. Jo sé quin és el problema que tenim de vegades. Als partits contra el Madrid, havíem de controlar i al final el que passa és que el rival és el que controla i et fa les ocasions. La nostra intenció ha de ser combinar, que la nostra possessió sigui en camp contrari. Hem de tenir el control per atacar, no podem fomentar la pressió”, va assenyalar. Valverde no podrà comptar avui a la final de Copa amb Ter Stegen, a més de Luis Suárez i Dembélé, encara que el brasiler Arthur, que arrossegava molèsties al pubis, apunta a estar disponible per al tècnic blaugrana, igual que Semedo.

Mbappé no va poder assolir ahir amb el PSG els 36 gols del blaugrana, que va aconseguir el guardó

El dispositiu durarà fins demà diumenge i preveu garantir la seguretat de l’equip del Barça tant a la sortida com en l’arribada a Barcelona, i garantir una mobilitat ordenada de l’afició blaugrana als avions i trens, tant a la sortida d’aficionats cap a la ciutat de Sevilla com a la tornada.

Sevilla rep 20.000 aficionats blaugrana, amb uns 375 de Lleida El Barça comptarà avui al Benito Villamarín amb el suport de 20.000 seguidors blaugrana, entre els quals n’hi haurà aproximadament 375 procedents de Lleida. Els Mossos d’Esquadra desplegaran un dispositiu especial principalment a les estacions de tren i aeroports, així com punts de concentració d’aficionats per evitar incidències.

Ernesto Valverde va dirigir ahir l’últim entrenament abans de la final de Copa amb el València.

Ernesto Valverde va dirigir ahir l’últim entrenament abans de la final de Copa amb el València.EFE

tracking