SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Farré torna al Mundial i Ribau debuta en Trial2

Arnau es va perdre el del 2018 per lesió i Sergio farà per primer cop el campionat complet

Arnau Farré, amb el seu motxiller, el també lleidatà Marc Cots.

Arnau Farré, amb el seu motxiller, el també lleidatà Marc Cots.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campionat del Món de trial començar aquest cap de setmana a la localitat italiana de Pietramurata di Dro, on cmpetiran dos lleidatans. Arnau Farré (Jotagas) ho farà a la màxima categoria, TrialGP, i després de passar-se tot el 2018 inactiu per una lesió de genoll, i per la seua banda Sergio Ribau (Sherco) afrontarà la primera temporada completa a Trial2, l’antelasa a l’elit.

El pilot de Vilanova de Segrià, ja plenament recuperat de la lesió, busca recuperar sensacions després de viure la pitjor temporada de la seua carrera. “Ha estat complicat però ja està tot oblidat. Afronto el campionat amb molta il·lusió però també amb moltes incògnites després d’estar un any apartat de la competició. A les proves del Campionat d’Espanya m’he sentit bé, amb bones sensacions, i intentaré lluitar per entrar entre els deu millors del Mundial”, va afirmar Farré.

Ribau, després d’estrenar-se l’any passat en tres proves mundialistes (Espanya, Japó i Portugal, on va firmar el seu millor resultat, un tretzè lloc), afrontarà el primer campionat complet a la segona categoria, la Trial2 (només es perdrà la de Motegi per qüestions econòmiques).

Els reptes són clars: “Agafar molta experiència, perquè el nivell és molt alt, i més aquest any, que han baixat diversos pilots de TrialGP perquè han augmentat els premis, i lluitar per entrar entre els deu millors.”

El pilot del Pont de Suert, que aquest mateix any ha fitxat per Sherco per ser el pilot oficial de la marca a Espanya, ocupa actualment el tercer lloc al Campionat d’Espanya, que aspira a guanyar per fer el salt l’any que ve a l’elit.

Arnau Farré, amb el seu motxiller, el també lleidatà Marc Cots.

Arnau Farré, amb el seu motxiller, el també lleidatà Marc Cots.

tracking